Ενα βιντεο που δειχνει ειτε τι γινεται οταν 2 αμαξια με 120 χλμ περιπου συγκρουστουνε η αμα ενα αμαξι παει με 200 και χτυπησει με σταματημενο.
Printable View
Ενα βιντεο που δειχνει ειτε τι γινεται οταν 2 αμαξια με 120 χλμ περιπου συγκρουστουνε η αμα ενα αμαξι παει με 200 και χτυπησει με σταματημενο.
Εχω ενα Linkακι απο τραυματισμους απο τρακαρισματα να το ποσταρω ?
αυτο εγινε μονο με 120χλμ!!!
πω πω τρελλα.ορε που παμε που παμε!!!
Οι αποψεις εδω ειναι 2, η μια λεει οτι τοσο σοκαριστικες εικονες μας κανουν να ειμαστε ποιο προσεκτικοι, και η δευτερη οτι τοσο σοκαριστικες εικονες μας φαινονται μακρια απο την πραγματικοτητα οποτε δεν μας προσφερουν κατι...
(εγω πιστευω το πρωτο φυσικα)
Θα ποσταρω ενα λινκακι που υπεπεσε στην αντιλιψη μου προχθες, και αν εισαστε αντιθετοι με το σκεπτικο σβιστε το θα το καταλαβω.
(προσοχη το περιεχομενο απεικονιζει πραγματικα ατυχηματα με πραγματικους νεκρους) http://4lol.ru/cars/
θα μας τρελλανεις ρε φιλε πω πω σοκ επαθα!!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η οποιος το δει παιδια!!
Εγώ πάντως δεν άντεξα να τα δω μέχρι το τέλος...
οσο για το πρωτο φαντσου μονο με 120χλμ!!!
για το δευτερο δεν αντεχετε πιστευω!!!!!ΣΟΚ!!!!!!!!!!
Που να τα δεις και απο κοντα.
γα(#$&(*&# πριν 3 βδομαδες περασα στην κυριολεξια 1 λεπτο αφου εγινε ενα τρακαρασιμα στην κηφισσιας με μια γρια να εχει διαμελιθει και παραλιγο να πατησω τα μελοι της.
Επισης πριν 4 χρονια ειδα εναν γερακο να εχει πατηθει οπως οι φωτογραφιες κατω απο νταλικα. Ειχα φρικαρει τοσο πολυ που εβαλα τα κλαμματα οταν εφτασα σπιτι.