Φιλοι please μια μικρη βοηθεια
Καλημερα σε ολους πρωτα απο ολα :D Παιδια παραγειλα απο τη Novitec μεσω net αυτη την κεραια που μοιαζει με πτερυγιο καρχαρια(βλεπε νεα bmw5)και μου ειπαν απο τη fiat οτι χρειαζεται να ξηλωθει η οροφη λιγο πισω για να την τοποθετησω.Και σας ρωταω αν ειναι οντως ετσι να τη βαλω η να μου λειπει(2μερες το εχω στα χερια μου) 8) μην τυχον και αρχισουν τα χρατσα χρουτσα :evil:
Πειτε μου τη γνωμη σας.περιμενω με αγωνια
Αν είναι όντως έτσι όπως σου τα λένε και χρειάζονται ξηλώματα κλπ καλύτερα άστο να πάει... Εκτός κι αν σου αρέσουν τόσο πολύ οι καρχαρίες και οι θάλασσες... :196
Και ποσο πηγε το μαλλι για την κεραια???
Re: Φιλοι please μια μικρη βοηθεια
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο nickliki32
Καλημερα σε ολους πρωτα απο ολα :D Παιδια παραγειλα απο τη Novitec μεσω net αυτη την κεραια που μοιαζει με πτερυγιο καρχαρια(βλεπε νεα bmw5)και μου ειπαν απο τη fiat οτι χρειαζεται να ξηλωθει η οροφη λιγο πισω για να την τοποθετησω.Και σας ρωταω αν ειναι οντως ετσι να τη βαλω η να μου λειπει(2μερες το εχω στα χερια μου) 8) μην τυχον και αρχισουν τα χρατσα χρουτσα :evil:
Πειτε μου τη γνωμη σας.περιμενω με αγωνια
hello ,οταν πηρα τα spoiler απο την novitec εκανα ακριβως την ιδια ερωτηση και λογικα πηρα την ιδια απαντηση.Ομως επειδη η κεραια ειναι στο πισω μερος του αυτοκινητου και ο ουρανος ειναι ενα κοματι με κοπητσες θεωρω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα .Ενοοιτε οτι θα πας σε συνεργειο της FIAT.Απο κει και πηρα εσυ εχεις το μαχαιρη εσυ και το πεπονι :?: :?: :?: :?: :?: :?:
και το πεπονι :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Πρωτα απο ολα ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκριση :D
Πριν λιγο εφυγα απο τη αντιπρ. και μου ειπαν(ειναι ολοι γνωστοι-φιλοι εκει) και μου ειπαν οτι για το χρατσα-χρουτσα δεν υπαρχει προβλημα αφου λιγο θα κατεβει η ταπετσαρια ισα να περασει το χερι του αλλα.......δεν μου εγγυαται με τιποτα προβληματα στεγανοτητας :cry: :cry:
Αρα κεραια εγω γιοκ.Η κεραια μου στοιχισε με τα μεταφορικα 39e
Ενας φιλος μου που εχει bmw 318 πηγε στην bmw να του βαλουν την κεραια και του πηραν 120ευρα με την κεραια..Τουλαχιστον ετσι μου ειπε..Οποτε μια χαρα την αγορασες..
Αν ενδιαφερεστε έχω λίνκ από site που κάνουν σύγκριση τιμών σε προϊόντα.
Έχω γλυτώσει αρκετά λεφτά.
Δείτε και αυτό: http://www.importcarpartsplus.com/
Εγώ παίρνω απ'αυτόν χρόνια και μου έχει γλυτώσει πολλά στο τελωνείο.