Απάντηση: Πριν το σπασω....!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Athanasios
Καλημερα παιδια.Πριν το σπασω ειναι κανενας μεσα απο το Club που εχει γνωση απο Cisco?Εχει 4 μερες που παιδευομαι και απελπιστηκα γιατι ετσι του καπνισε να φαει κολλημα μετα την εγκατασταση του SDM πανω απο το SDM Express.To IOS δεν εχει πειραχτει αλλα δεν μου βλεπει καμια θυρα LAN εβαλα manual απο console ip αλλα τιποτα.Τι θα γινει το χαλι μας δεν ξερω αλλα δεν το βλεπω να κραταει πολυ.Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.
Θαναση... Γνωσεις τετοιες δεν εχω αλλα καποιος εδω μεσα εχει σιγουρα...
Μιλα με τον Τασο... aka S-BRAVO
Μη σπασεις τιποτα και κατα 2ον ο Jose δεν ειναι gay.
Λοιπον θανάση αν και τωρα εχω βαλει μπροστα για **sp αυτο που ξερω ειναι οτι δεν συμβαδιζει η έκδοση σου με το ιος του cisco.αφου τσεκαρεις αυτο μην ξεχασεις στο μελλον για τυχον αναβαθμισεις μπορει να χρειαστεις μνημες...lol
Αναστάσιος.
πες μου λιγο ios,μνημες,καρτες και εκδοση sdm.
Ελα ρε καλα παιδια.Ειμουν σιγουρος οτι καποιος ηξερε εδω μεσα γιατι ειχαμε πολλους ψαγμενους.Το cuervo ειναι gay βγηκε απο κατι παραξενα βραδια που ειχαμε εδω με τα παιδια.Γαμω τον cuervo ο ενας **** τον cuervo ο αλλος gay τον καναμε τελικα.Το router ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614020
Το IOS ειναι το 12.4(4)Τ8
Τελικα βρηκα ακρη ψαχνωντας απο εδω ψαχνωντας απο εκει βρηκα το configuration ενος αλλου μεσα σε ενα forum το εκανα copy-paste απο console-terminal και μολις επιασε ip εβαλα τον SDM express μολις μπηκα μεσα εκανα reset και μετα εκανα το δικο configuration απο την αρχη.Τωρα πρεπει να εχουνε βγαλει ενα update για το ATM για την σειρα 800 η γραμμη κλειδωνει κανονικα παντως αλλα οι μαπες δεν βαλανε Qos απο SDM παλι θελει CLI.
Βασικα το cli σωζει ζωες.
Αφου βρηκες λυση καλως.Αν χρειαστεις κανα μαμημενο ios ζητας.
Αν κανονιστει κανα βραδακι με τον gay ειμαι μεσα.
και αν κανονισω ειστε και σεις.η πορτα της καταψυξης βρισκει σε μια trandicional Jose C. ενω τα ποτηρια της μπυρας στηριζονται σε μια heradura και μια olmega λευκή.Πρεπει να καταναλωθουν.
LOL!!!ωραιο mail τωρα το προσεξα LOL!!!Ευχαριστω νασε καλα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S_Bravo
Αν κανονιστει κανα βραδακι με τον gay ειμαι μεσα.
και αν κανονισω ειστε και σεις.η πορτα της καταψυξης βρισκει σε μια trandicional Jose C. ενω τα ποτηρια της μπυρας στηριζονται σε μια heradura και μια olmega λευκή.Πρεπει να καταναλωθουν.
Τασο καλα ειναι ολα αυτα.. Μονο που εισαστε σε καποια αποσταση...
Ο θανασης Θεσσαλονικιος εσυ Ζακυνθινος...
Το ξερω Γιωργο...:( και πιστεψε με οτι ο χρονος μου δυστυχως δεν ειναι και ο απολυτος για τετοιες συγκεντρωσεις...
Αλλα ετοιμαζω μια επιδρομη αμμεσα στη Μακεδονια οποτε τα παιδια θα τα δω.