Προβλημα εμπρος συστηματος
παιδια το στιλο μου το εχω χαμηλωσει 4 ποντους αποτελεσμα μετα απο μια πορεια στην ομονια ειχαν κλεισει τουσ δρομουσ κ επρεπε τα αυτοκινητα να ανεβουν την νισιδα στη μεση του δρομου κ αναγκαστικα για να στριψουν.εγω ειχα εναν ψιλοθορυβο στον εμπροσ δεξια τροχο πολι μικρο μετα απο την νισιδα ομωσ που βρικε ολο το αμακσι εγινε ποιο μεγαλοσ το πηγα συνεργιο κοιταξαν τα μπαλακια μηπως θελαν αλλαγμα τιποτα 2 φορεσ το πηγα το αμαξι αν πεσει σε λακουβιτσα κανει λεσ κ λοιπει το ελατηριο ι σε χοματοδρομο κ κατι αλλο οταν ειμαι σταματιμενοσ κ στριψω το τιμονι αριστερα δεξια κανει εναν θορυβακο ο μαστορασ μου λεει οτι ειναι κρεμαριερα..κ μου λεει οτι αν ερτηει το μοτερ που εχω παραγκηλει απο τρακαρισμενο θα μου παρει απο εκεινο την κρεμαριερα μεχρι τοτε ομωσ θα μου σπασει τα νευρα κ το φοβαμαι κιολας,ειχε κανενασ καποιο παρομιο προβλημα η καμια γνωμη για το τι μπορει να φταιει...
Απάντηση: Προβλημα εμπρος συστηματος
λιγο προσοχη στο πως γραφεις φιλε διοτι μου βγηκανε τα ματια να καταλαβω. μπορει να ειναι κανενα σινεμπλοκ μπροστα που θελει αλλαγμα η γρασσο
αν ηταν το σινεμπλοκ θα εκανε τσιριχτο θορυβο εμενα κοπαναει...ετσι πιστευω.συγνωμη για την ορθογραφια μου αλλα εγραφα βιαστηκα
οχι απαραιτητα εμενα καμια φορα οταν βγαινω απο την πολυκατοικια με το αμαξι κανει εναν θορυβο σαν παλια ντουλαπα που κλεινει καμια φορα.
Sorry αλλά... Κοίταξε το ψαλίδι σου μήπως έχει σπάσει... ή τα σινεμπλόκ της κρεμαργιέρας!
Κρεμαριερα υπάρχει πάντως αν θες άμεσα σε άριστη κατάσταση
φιλε μπαμπη θα δω ρε συ γιατι μου εφεραν τροπετο abarth να δω τι εχει αυτο κ θα σου πω γιαυτο κ δε σου λεω για τισ ζαντες στειλε μου πμ για την νιτρομπουκαλα την παιρνει opel astra gtc 1.4?k timoyla pes moy