T-Jet κινητήρας και τύποι βενζίνης
Παιδιά ανοίγω αυτό το thread για να εκφράσω ένα περίεργο ερώτημα...
Αληθεύει ότι οι κινητήρες του Bravo (των 150 ίππων) χρειάζετε βενζίνη 100 οκτανίων για να δουλέψει;
Το άκουσα προχθές και νομίζω ότι είναι λίγο φόλα.
Ρε μπας και αληθεύει και είμαι you foul???
Απάντηση: T-Jet κινητήρας και τύποι βενζίνης
Υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα όπου η εταιρία τους αναφέρει ότι δουλεύουν άριστα με 100αρα βενζίνη μόνο!
μπορει στα 98 οκτανια οπως ολα τα group vag μηχανες
Α, ωραία... Ένα από αυτά είναι και το Bravo;
Ετοιμάζεται ο γαμπρός μου να το πάρει και το ψάχνουμε. Με τις τιμές της βενζίνης δεν λέει να το πάρεις αν είναι έτσι...
κανεις το απλο μισο ντεποζιτο κανονικη αλλο μισο 100ρα να παρεις τουλαχιστον το ελαχιστο που ειναι 98 οκτανια να δουλεψει καλα. Απλως λογικα σιγουρα πρεπει να παρει και 95ρα απλα θα πεσει λιγο σε ιπποδυναμη διοτι θα αλλαξει τον χρονισμο για να δουλευει σε 95ρα βενζινη. Ρωτα λεπτομεριες στην αντιπροσωπια.
Το πιθανότερο είναι αυτοί εκεί να σου πουν ό,τι νάναι προκειμένου να πουλήσουν...
παιδιά η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο...
h FIAT λέει
1. 150ps με 95RON
2. 155ps με 100RON
δουλεύει και καραδουlεύει με 95αρα, και βγάζει αυτά που ανακοινώνει ο κατασκευαστής (για την ακρίβεια βγάζει πολλά παραπάνω. 167 το μέτρησαν οι 4τροιχοί) απλά σου λέει ότι με 100αρα έχει καλύτερη απόδοση
υπαρχουν αμαξια τουρμπισια που δουλευουν μονο με 100 οκτανια βενζινη και απο τι ξερω τα περισσοτερα!
πετρο η φιατ τι θα πει οτι θελει μονο 100αρα?
χαζη ειναι?
Ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε!! Ποια δουλεύουν μόνο με 100άρα?!?!?! ΌΛΑ δουλεύουν με απλή. Απλώς με 100άρα θα έχεις καλύτερες επιδόσεις...
η σουμπαρου στο forester λεει μονο 100αρα βενζινη!