Απάντηση: Ελληνικη πρωτοτυπια
Ας τα να πανε φιλε εγω την τελευταια φορα που πηγα αθηνα τελαθηκα, μοιραζουν και ενα φυλλαδιο για να βλεπεις τι ωραιο δρομο θα κανουν να τον καμαρωσεις.
Ασε δε που οι εργαζομενοι (Στα διοδια) απο εκει που ηταν σα λεμονια γιναν ευγενικοι lol.
Απο τα λευτα που πληρωσε ο κοσμος τα μισα αν πηγαιναν στον δρομο θα ειμασταν γερμανια.
Εζησα Γερμανια και ξερω καλα πως ειναι αλλα η πρωτοτυπια εδω ειναι να προπληρωνεις κατι που θαααααα σου φτιαξουν οταν και αμα στο φτιαξουν και θα θεωρεις το εαυτο σου ευτυχισμενο να εχεις ενα δρομο που λεγετε Αττικη οδος,η οπως αλλιως θα λεγετε και θα το εχουμε πληρωσει 12 φορες ακριβοτερα απο οποιαδηποτε αλλη (προοδευμενη χωρα)
Φίλοι μου, αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτό που συμβαίνει με την Εθνική Οδό (?) Κορίνθου - Πατρών. Πληρώνουμε διόδια €2,5 για έναν δρόμο που σε όλο του το μήκος υπάρχουν τεράστιες πινακίδες που γράφουν: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!! Έλεος πια! Πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο δρόμο στην Ελλάδα, χωρίς νησίδα, χωρίς φωτισμό (εννοείται),χωρίς οδόστρωμα της προκοπής, με συχνές ανάποδες κλίσεις σε απότομες και παρατεταμένες στροφές και αμέτρητα εικονοστάσια. Όποιος περνάει από εκεί καταλαβαίνει τι εννοώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
1972stilo
Φίλοι μου, αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτό που συμβαίνει με την Εθνική Οδό (?) Κορίνθου - Πατρών. Πληρώνουμε διόδια €2,5 για έναν δρόμο που σε όλο του το μήκος υπάρχουν τεράστιες πινακίδες που γράφουν: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!! Έλεος πια! Πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο δρόμο στην Ελλάδα, χωρίς νησίδα, χωρίς φωτισμό (εννοείται),χωρίς οδόστρωμα της προκοπής, με συχνές ανάποδες κλίσεις σε απότομες και παρατεταμένες στροφές και αμέτρητα εικονοστάσια. Όποιος περνάει από εκεί καταλαβαίνει τι εννοώ.
Δυστυχώς καταλαβαίνει... :(
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
1972stilo
Ακομα και αυτο το ΧΑΛΙ ειναι μια Ελληνικη πρωτοτυπια:mad:μια και αυτο το πραγμα δεν ειναι αυτοκινητοδρομος και ομως το πληρωνουμε
Οπα δλδ δεν παιζει το κανονικο TEO PASS αλλα τις Αττικης μόνο?ΤΙ μ@λ@κι@ ειναι αυτο?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Οπα δλδ δεν παιζει το κανονικο TEO PASS αλλα τις Αττικης μόνο?ΤΙ μ@λ@κι@ ειναι αυτο?
Παιζει και το κανονικο TEO Pass.
Περασα το Σαββατοκυριακο και δουλευε κανονικα.:D:D:D
Τεταρτη που περασα εγω δηλαδη πριν 3 μερες λειτουργουσε στην ανοδο προς Τριπολη και αντιθετα λειτουργουσε της Αττικης οδου