Απάντηση: Πως πάμε απο παρανομίες?
ειμουν σιγουρος οτι κατι τετοιο μονο εσυ θα ανοιγες τετοιο θεμα!!!!!!!!!!αρε μητσο!
167 ευρω και 7 ποντους στο διπλωμα για διπλη γραμμη!
και τωρα εισαι χωρις διπλωμα και πως πηγαινοερχεσε κατερινη?
Ασε τα xsara εχουν στην πορτα το ονομα μου
με τιτλο επισημος σπονσορας αστυνομιας...μετα πρεπει να ακολουθει ο verone τωρα τελευταια συνηρθα μετα το αυτοφορο και διαμονη στο κρατηριο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
και τωρα εισαι χωρις διπλωμα και πως πηγαινοερχεσε κατερινη?
ε..κανονικά με 180-190...
Είδες ξέχασα να γράψω και πόντους.. το μόνο που θυμάμαι είναι για το αλκοοτέστ 9 πόντους..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
Ασε τα xsara εχουν στην πορτα το ονομα μου
με τιτλο επισημος σπονσορας αστυνομιας...μετα πρεπει να ακολουθει ο verone τωρα τελευταια συνηρθα μετα το αυτοφορο και διαμονη στο κρατηριο!
Νούμερα να βλέπω Ηρακλή :P
εισαι για δεσιμο,παει τελειωσε!
και αν σε σταματησουνε?
Με σταματήσανε ρε 2 φορές την μία με άφησαν να φύγω γιατί δεν είχα κάνει κάτι απλα μπλόκο ήταν και την δευτερη..μεγάλη ιστορία..ψάχναμε 4 άτομα να βρούμε στο pc άλλου τμήματος την κλήση που μου κόψανε την πρωτομαγιά για να μην με χώσουν μέσα.Πρώτα κάνουν την μαλακία με το ραντάρ και μετά βαριούντε την γραφειοκρατία..(γι αυτό πάντα να έχετε γραμμενο κάπου τον αριθμό διπλώματός σας) :P
Πώ πω πω...
Έχω μείνει άναυδος!
Εγώ ο κακομοίρης 17€ με της εταιρίας για υπερβολική. Από 80 που ήτανε εγώ πήγαινα 101...
Νοιώθω τόσο ασήμαντος!!!
Καλα πατε...εμενα μονο με την μηχανη με εχουν γραψει για κρανος γυρω στης 7 φορες...αλλα ρε γ..... πεταμενα λεφτα....εντελος ομως
α πιανετε και η μηχανη???δεν το ξερα...εχω φαει και με αυτη αχχαχα