Τι θα διαλέγατε αν αγοράζατε τώρα αμάξι (ή αν αποφασίζατε να βάλετε τώρα)
τους μαμά αισθητήρες? (γύρω στο 200ρι)
μια καμερούλα πίσω (η πηγή εμπρός θα υπάρχει για να συνδεθεί)
ή αισθητήρες aftermarket?
Printable View
Τι θα διαλέγατε αν αγοράζατε τώρα αμάξι (ή αν αποφασίζατε να βάλετε τώρα)
τους μαμά αισθητήρες? (γύρω στο 200ρι)
μια καμερούλα πίσω (η πηγή εμπρός θα υπάρχει για να συνδεθεί)
ή αισθητήρες aftermarket?
Αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο σίγουρα θα διάλεγα και αισθητηρες αν και νομίζω πλέον στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι στον στανταρ εξοπλισμό.
Τώρα αν το αυτοκίνητο μου δεν είχε πιθανότατα θα έβαζα after market εφ'όσον βέβαια γνωρίζω ότι θα γίνει καλή δουλειά.
Γιατί να πληρώνεις 200 ευρώ (νομίζω 250 κάνουν στη fiat με την αγορά νέου αυτοκινήτου-άρα πολύ παραπάνω αν τους βάλεις αργότερα) για εργοστασιακούς ενώ νομίζω μπορείς να τους βρεις ούτε σε μισή τιμή?
θα έβαζα after market Με την αυτοκόλλητη ταινία, δεν μου αρέσουν η τρύπες.
Εγώ θα συνδύαζα την απόκτησή τους με την αγορά μιας έκδοσης που θα είχε και άλλα extra (όπως π.χ. δερμάτινο τιμόνι, clima, bluetooth accesories) έτσι ώστε η διαφορά τιμής να συμπιεζόταν όσο το δυνατό περισσότερο.
Αλλά θα προτιμούσα αισθητήρες με ένδειξη απόστασης (οπτική) ΚΑΙ camera. Αν υπήρχε ... αλλιώς τους βασικούς
βασικά Σεπτέμβριο μεριά θα πέσει παραγγελία (focus f/l 1,6 tdci) και τους sensorες τους χρεώνουν 200 ευρώ
αφού θα έχω όμως το jvc avx810 εμπρός με μια κάμερα (50 ευρώ) γίνεται δουλειά
αλλά δεν ξέρω αν δείχνει όλο το μήκος ή θα έχω νεκρά σημεία περισσότερα από ότι με τους αισθητήρες.....
Αν ενδιαφέρεσαι για αισθητήρες μαμά μπορώ να σε βοηθήσω.
Εγώ πάντως κάμερα ψήφισα.
Εχω Δοκιμασει απο ολα...
Και καμερα την οποια την εχω ακομα αν την θες και Sensoria.
Το καθενα εχει τα υπερ του και τα (σ)κατα του...
Η καμερα... ειναι καμερα.. βλεπεις πισω και αν ειναι και ενσυρματη δεν εχεις καμια σχεδον καθυστερηση.
Αλλα δεν πιανει ολο το αμαξι και δεν μπορεις να δεις τα πλαϊνα του αυτοκινητου.
Επισης την νυχτα δεν βλεπεις και θα πρεπει να αγορασεις καποια (σαν την δικια μου) με αισθητηρα φωτος που και παλι δεν θα σε βολεψει πολυ γατι θα σε τυφλωνουν τα φωτα της οπισθεν...
Απο την αλλη οι αισθητηρες ειναι πιο οικονομικοι, δεν χρειαζονται τιποτα για να παιξουν, πιανουν τα παντα...
Γνωμη μου να τα συνδιασεις και τα 2 αν μπορεις.
Από όσο ξέρω και έχω ψάξει μέχρι τώρα αυτό με την κάμερα δεν είναι και τόσο βολικό άσε που θα πρέπει το μάτι να συνηθίσει καλά...την οπτική γωνία.
Εγω εχω αισθητήρες από "μαμά" και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν νομίζω να με βόλευε η κάμερα..
και εγω ψηφιζω αισθητήρες πιο καλοι και δεν στους κλεβουν ποτε