Αναδιοργάνωση Κυριακή 10 Αυγούστου 2008
Μετά την τελευταία μας συνάντηση είχαμε πει ότι η επόμενη συνάντηση μας θα ήταν σε κάποια παραλία όπου θα κάναμε μπανακι και ίσως να ψήναμε και μερικά κοψίδια εγώ προτείνω αρχικά την Κυριακή 10 Αυγούστου ξέρω ότι ο μήνα ς αυτό είναι δύσκολος αλλά όλο και κάποιοι θα είμαστε εκεί όπου σίγουρα αν επικρατήσει το προηγούμενο κλήμα θα περάσουμε super.
Θα είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θεματακια και θα έχουν και την ευκαιρία όσοι δεν θέλουν να μιλήσουν να έχουν σαν δικαιολογία ότι όταν τρώμε δεν μιλάμε.
1.verone (μπανακι μετά κοψιδιών)
2.
3.
4.
5.
Απάντηση: Αναδιοργάνωση Κυριακή 10 Αυγούστου 2008
Μπάμπη νομίζω ότι τότε οι περισσότεροι θα είναι στην Θάλασσα και στα χωριά τους-εξοχικά....
Όλοι με άδεια θα είναι....μήπως να το κάνατε πιο μετά?
Το ξέρω Θοδωρή δεν έχει σημασία και δυο τρία άτομα να είμαστε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε τέλεια.
Μετά από αυτή την συνάντηση θα καθιερωθούν 2 συναντήσεις κάθε μήνα σε ένα συγκεκριμένο μέρος έτσι όπως ήμασταν παλιά.
Θα γινει ψηφοφορία αφού πρώτα με κατατοπίσουν τα παιδία για τα πιο κατάλληλα σημεία.
Για τον Αύγουστο έχω κανονίσει συνάντηση αναδιοργάνωσης και με το north club για να καθιερώσουμε και εκεί τις συναντήσεις και όταν γινει αυτό θα προσπαθήσω να κάνουμε τις συναντήσεις λίγες μέρες μετά για να τους ανακοινώνω το τι συζητήσαμε.
Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα αναδημιουργηθεί πάλι το κλίμα που επικρατούσε πάντα εδώ στην Θεσσαλονίκη και πιστέψτε επειδή ξέρετε πολύ καλά ότι τα έχω ζήσει και τα δυο ήταν πολύ ποιο θερμό από της Αθήνας με παιδία που πραγματικά τους αρέσει το club!
Δεν ήθελα να σου τα πω από εδώ αλλά ήταν μια ευκαιρία περιμένω απλά να δούμε τις εξελίξεις στο north και θα σας ενημερώσω κάτω υπάρχουν όπως διαπίστωσα από συζητήσεις μου με τους υπεύθυνους στο north και άλλα άτομα σαν εμένα που αγαπάν και εκείνοι εξίσου όπως εγώ το club τους και έτσι πιστεύω ότι έστω και στο τέλος του 2008 στην Θεσσαλονίκη θα γινει χαμός.
Πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιες συμμετοχές ελπίζω να μην με διαψεύσουν ξέρουν ότι θα κάνω τα πάντα για το club απλά θέλω την συμμετοχή τους και όχι μόνο από νέους αλλά και από τους παλιούς που έχουν χαλαρώσει!
Αν και μάλλον θα είμαι εδώ, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα παραβρεθώ...
Ειδικά αν κανονιστεί για Χαλκιδική - που θα δεινοπαθήσουμε στην επιστροφή - θα το σκεφτώ διπλά.
Ε δεν θα πάμε και πολύ μακριά ρε Μιχάλη γιαυτο λέω να προτείνετε κάτι αν και νομίζω ότι θα είσαι ο πρώτος που θα έρθει.
Εγώ έλεγα για καλικρατεια μεριά.
Λογικα κ γω θα ειμαι μεσα..μακρια απο Χαλκιδικη ομως.
1000 φορες να παμε προς Κατερινη.
Λιτόχωρο!!!!! Yeahhhhh!!!!!
Άρα να ξεκινήσουμε την λίστα εγώ πάντως και δυο άτομα να είμαστε θα είμαι εκεί που θα πάει σιγά σιγά θα μαζευόμαστε περισσότεροι δεν θα περιμένω να είμαστε 100 για να πάω στην συνάντηση ελπίζω να δημιουργηθεί πάλι το παρεακι.
1. verone (μπανακι μετά κοψιδιών)
2. Megelanos (προς Κατερινη)
3. ioannidis (Λιτόχωρο)
4.
5.
γεια σας παιδια για Λιτοχωρο ή Κατερινη ειμαι και εγω μεσα
1. verone (μπανακι μετά κοψιδιών)
2. Megelanos (προς Κατερινη)
3. ioannidis (Λιτόχωρο)
4. panos300 (Λιτοχωρο ή Κατερινη)