:confused: Ξερει κανεις να μου πει τον τροπο πως μπορουμε να αγορασουμε
πραγματα απο το ebay???...βασικα ειμαι στο γερμανικο και εχω χαθει
λιγο...:confused:
Printable View
:confused: Ξερει κανεις να μου πει τον τροπο πως μπορουμε να αγορασουμε
πραγματα απο το ebay???...βασικα ειμαι στο γερμανικο και εχω χαθει
λιγο...:confused:
ανοιγεις αρχικα ενα λογαριασμο στο E-BAY "δεν χρειαζετε να τον ανοιξεις στο γερμανικο" δινοντας ενα αριθμο πιστωτικης καρτας, αν δεν εχεις μπορεις να κανεις ενα λογαριασμο σε μια τραπεζα μονο για χρηση στο νετ σαν cash cart. μετα απλα κανεις κλικ σε αυτο που σε ενδιαφερει και εισαι οκ. απλα να εισαι σιγουρος πριν το κλικ.
Και αν σε πεδαίυει η γερμανική γλώσσα, κάνεις copy το ID number του προϊόντος από το γερμανικό και paste στο Αγγλικό...
Και θα σε εμφανίσει το ίδιο προϊόν...
Μην ξεχάσεις να κάνεις λογαριασμό οποσδήποτε στο Paypal (www.paypal.com) για να στέλνεις και να λαμβάνεις (όταν πουλάς κάτι) με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να δίνεις τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας στον οποιονδήποτε.
Είμαι μέλος στο ebay από το 2002 και μπορώ να σε βοηθήσω με τις απορίες σου.
Το ebay είναι καταπληκτικό αλλά κρύβει παγίδες και θέλει προσοχή.
Καλή τύχη.
(Βλακια θα πω αλλα δεν πειραζει) με αντικαταβολη και παραδωση στο σπιτι δεν γινετε?πρεπει να δοσω λογαριασμο και να τραβανε απο εκει τα λεφτα?δηλαδη εναν απλο λογαριασμο με καρτα?
Δεν γίνεται με αντικαταβολή, όχι. Για αυτό σου έγραψα να κάνεις λογαριασμό στο Paypal και να πληρώνεις με ασφάλεια μέσω πιστωτικής (ή προπληρωμένης ακόμα καλύτερα).
Το paypal είναι μια θυγατρική του ebay και αφού τους δώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου, όταν αγοράζεις κάτι, αναλαμβάνουν αυτοί να πληρώσουν με χρέωση της κάρτας σου, χωρίς ο πωλητής να μαθαίνει τα στοιχεία της κάρτας σου. Είναι ότι πιο ασφαλές για το ebay.
+1. Χρόνια τα χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά..
Χτύπα μια προπληρωμένη κάρτα από την Κύπρου πχ και είσαι σένιος!
Η προπληρομενη καρτα τι ειναι ρε παιδια για να καταλαβω?
εχω εναν λογαριασμο κανονικο ο οποιος ειναι και με καρτα
δηλαδη με την καρτα βγαζω λεφτα απο το ΑΤΜ.Με αυτην
Γινετε δουλεια?
Και με αυτήν γίνεται δουλειά Μαικ. Το πιο ασφαλές όμως είναι να πάς σε μια τράπεζα και να ανοίξεις έναν ακόμα λογαριασμό με κάρτα για αγορές στο Ιντερνετ.
Ουσιαστικά αυτόν τον λογ/σμό θα τον έχεις άδειο και θα του βάζεις μέσα λεφτά μόνο όταν είναι να κάνεις μια αγορά...
ΠΧ: αν βρείς κάτι που κοστίζει στο ebay 25 ευρώ, πάς και του βάζεις κάπου στα 30 (για να είσαι σίγουρος για τυχόν επιπλεον έξοδα) και κάνεις την αγορά σου.
Αυτό γίνεται για να προστατευτεί ο καταναλωτής σε περίπτωση υποκλοπής κωδικών να χαθεί μικρό ποσό από τον λογαριασμό σου και όχι ότι έχεις μέσα...
Ωραια!ευχαριστω πολυ παιδια.
Για τυχον αποριες θα δω και θα σας πω.