Μάγκες, τρέξτε για βενζίνη...
Α ρε Ελλάδα μας κανεις να τρεχουμε σαν καραγκιόζηδες και να περιμένουμε στην ουρα μετα την δουλεια αφου δεν εχουμε τιποτα καλύτερο να κανουμε...
Printable View
Μάγκες, τρέξτε για βενζίνη...
Α ρε Ελλάδα μας κανεις να τρεχουμε σαν καραγκιόζηδες και να περιμένουμε στην ουρα μετα την δουλεια αφου δεν εχουμε τιποτα καλύτερο να κανουμε...
Αναμενόμενο ήταν εφόσον άλλαξε η τιμή του πετρελαίου πως θα δικαιλογήσουμε την επόμενη τρελή αύξηση της βενζίνης!
Πάω για πατίνι....
Εγώ πάω για ποδήλατο και όπου σε πετύχω θα σε περνάω από πάνω:p:p
Καλά φτιάξε εσύ πρώτα το μοτεράκι που το έλιωσες χιχι και μετά βλέπουμε :P
Όλα και όλα τα μέταλλα δεν έλιωσαν ακόμα όταν λιώσουν τα λέμε:p
Οπως όλα δείχνουν άλλο ένα ευφυές τέχνασμα για να κρατούν την τιμή της βενζίνης πολύ ψηλά & κάποιοι να τα κονομάνε...
Γιατί εαν ήταν να τελειώνουν τα αποθέματα πετρελαίου των εταιριών τόοοοσο γρήγορα τότε ζήτω που καήκαμε.
Εστω & αν ως κλασσικοί Ελληνες φουλάρουμε το ντεπόζιτο μόνο όταν δημιουργείται κρίση (τεχνητή ή μη...).
Μηπως εγω ειμαι εκτος τοπου και χρονου ?
Απεργια οι τελωνιακοι δεν κανουν ?
Ναι... Και εξ αιτίας αυτών δεν έρχονται βυτία απόξω...
αυτες τις μαλακιες δεν μπορω να καταλαβω οι κυβερνητικοι στα τετοια τους εχουνε τροπο να βρουνε βενζινη εμεις ο απλος κοσμακης τι φταιμε? Γενικως δεν μπορω να καταλαβω πως κανουνε τις απεργιες. Εχετε προβλημα ρε παιδια? πατε να κυκλωσετε και να κλεισετε το αντοιστοιχο υπουργειο η υπηρεσια που εχετε προβλημα αντι να ταλαιπωρειτα τον κοσμακη ελεος πια. Να δεις που θα τους παει να σε αυτους ψηλα οταν δεν μπορουνε να πανε η να φυγουνε απο το υπουργειο τους.
Ο κοσμακης δεν περιμενε την απεργια του τελωνιακου για να ταλαιπωρηθει.
Καλα κανει οποιος κανει απεργια και πρεπει να εχει την στηριξη και την υπομονη του κοσμου