ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ PARKING ΣΤΟ ΣΕΦ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...
THN ΕΒΑΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΧΑΝ ΔΕΙ....
ΩΡΑ: 8:15
1.LAKIS
Printable View
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ PARKING ΣΤΟ ΣΕΦ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...
THN ΕΒΑΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΧΑΝ ΔΕΙ....
ΩΡΑ: 8:15
1.LAKIS
1.lakis
2.gas
ρε συ νικο ειναι πολυ νωρις 7 το απογευμα....γιατι δεν το κανουμε κατα τις 8.30 με 9 που θα εχουν σχολασει και οι περισσοτεροι???
Ναι αλλά εαν πούμε 8,30-9,00 με το ακαδημαϊκό ...δίωρο πάει 10,30-11,00 οπότε αντί για καφέ θα είναι για ποτό :D. ... για το παγωτό πάντως παίζει έτσι ή αλλιώς αναλόγως την όρεξη :D
Αν μείνετε και για ποτό με βλέπω επιτέλους να τα καταφέρνω αλλά θα μείνετε????
καλα να το κανω κατα τις 8:15 ειναι λιγο αργα αλλα αν ειναι να μαζευτουμε κ αλλοι οκ..Στελιο ελα οταν μπορεισ ρε θα σε περιμενουμε αν το βαλω ποιο αργα οπωσ λενε θα μασ παρει πολυ αργα οτι θελετε....αλλαζω την ωρα την βαζω 8:15
οκ και εγω μεσα.
1.lakis
2.gas
3. gastonegr
4. richard(bananasplit ερχεται η ωρα σου...)
Παιδια περα απο την πλακα επειδη καποιοι εχουν παιδια-σκυλια-γατια και δεν εχουν ολη την νυχτα μπροστα τους,να προσπαθουμε να ερχομαστε περιπου στην ωρα μας, ολοι ξερουν που ειναι το olympico, οποτε να πουμε οτι μετα τις 20.45 θα μας βρουν μεσα στο μαγαζι.
Δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω, και εγω μερικες φορες ερχομαι την ωρα που θα επρεπε να φευγουμε...;)