Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..
Printable View
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..
Εγω διανυκτερευω σημερα...
να ξεχασαν να σου δωσουν την κληση ?
Χμ, θα προσπαθησω να μιλησω σοβαρα τωρα...
1.
2.
3.
Παμε!
Οχι μη μασας αν ηταν να σε γραψουν θα το καναν, τα μπιρι μπιρι ηταν για να τρομαξετε.
Συμβουλη μου ειναι να μη δινεις το αμαξι ποτε σε φιλους, υπαρχει και τροπος να πεις ευγενικα ΟΧΙ !
Εκτος αν σαν νεος οδηγος που εισαι το εδωσες σε καποιο εμπειρο για να σου μαθει τα "βασικα"
(καλα το πηγαινα στο τελος το γ@μησ@ παλι)
Νομιζω αυτοι οι "φιλοι" σπανε πλακα μαζι σου, μην αγχωνεσαι και μη ψαρωνεις λεμε !
Κανε ενα ποστ εδω αν θες και πες ενα δυο πραγματα για το Stilo σου
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...t=2832&page=30
BTW πες και την ηλικια σου (περιεργεια)
Κατ'αρχήν θα συμφωνήσω με τον Sn7per. Τα στοιχεία σου τα κρατήσανε όπως έχουν κρατήσει και τα δικά μου 4 φορές που με έχουν σταματήσει μόνο και μόνο για έλεγχο. Παίζει να πρέπει να παρουσιάζουν σε κάποιους κάτι σαν "τι έκανα σήμερα". Αν ήταν να την φας την κλήση θα την έτρωγες.
Όσο για το αμάξι σου... 99% μαμά και να βγάζει 165 άλογα, δεν παίζει. Το 1.8 έφτανε μέχρι τα 130 - 133 αν δεν κάνω λάθος...
[quote=ioannidis;67179]Κατ'αρχήν θα συμφωνήσω με τον Sn7per. Τα στοιχεία σου τα κρατήσανε όπως έχουν κρατήσει και τα δικά μου 4 φορές που με έχουν σταματήσει μόνο και μόνο για έλεγχο. Παίζει να πρέπει να παρουσιάζουν σε κάποιους κάτι σαν "τι έκανα σήμερα". Αν ήταν να την φας την κλήση θα την έτρωγες.
Το ειπα ετσι για να φανει οτι εγω δεν το εχω πειραξει καθολου.
Για αρχη κοιτα τι γραφει απο πισω μηπως δεν ειναι Stilo και μετα ελεγξε για περιεργους ιχους οταν αφηνεις το γκαζι αν κανει σαν φρενα νταλικας τοτε πιθανον να εχει 160 αλογα φιλε μου.
Αστειευομαι...
"Για το stilo μου δεν με παιρνει να πω και πολλα αδερφε" τι φοβασαι μη σε μαλωσουμε ?
Εμενα ειναι 100% μαμα οπως και των περισσοτερων εδω μεσα.
Μεσα στην αδεια μπορεις να δεις τι χρονολογιας ειναι και τι κυβικα για να εισαι σιγουρος, θα σου χρειαστει ακομα και τακακια να θελεις να αλλαξεις.
Κορωνι! Τα στοιχεια τα κρατανε για να δειχνουν στο τμημα τους οτι εκαναν ελεγχους! Ειναι συνηθισμενο το φαινομενο αυτο!