Μετά από ένα προσβλητικό προσωπικό μήνυμα που δέχτηκα όπου με τους όρους του forum δεν μου επιτρέπετε να δημοσιεύσω θα παρακαλέσω τον Ulysses να αλλάξει την εικόνα του το συντομότερο.
Επίσης το club μας δεν είναι μόνο το forum φίλε μου.
Printable View
Μετά από ένα προσβλητικό προσωπικό μήνυμα που δέχτηκα όπου με τους όρους του forum δεν μου επιτρέπετε να δημοσιεύσω θα παρακαλέσω τον Ulysses να αλλάξει την εικόνα του το συντομότερο.
Επίσης το club μας δεν είναι μόνο το forum φίλε μου.
Μπάμπη στείλε μου σε παρακαλώ το μηνυματάκι να το βάλουμε σε αρχείο...
Φίλε Verone όχι ότι έχω τίποτα μαζί σου μα νομίζω πως και εσύ τον προκάλεσες λίγο...
Σου θυμίζω μερικές φράσεις που είπες εσύ σε εκείνον
"Η πιτσιρικάς είσαι η δεν έχεις σχέση με το αυτοκίνητο."
"άντε γιατί πολύ ασχολήθηκα μαζί σου και κάτι μου βρωμάει"
Προς Θεού.. Φιλαράκια είμαστε... ας μην προκαλούμε ο ένας τον άλλο....
Αυτής της άποψης είμαι και το λέω με τις φιλικότερες διαθέσεις..
Τώρα αν έχει προηγηθεί κάτι άλλο τότε έχεις κάθε δικαίωμα να πεις ότι θέλεις σε αυτόν.
Απλα να ξέρεις πως δεν προκαλούμε με την συμπεριφορά μας διότι για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση...
Φιλικά ρε μην παρεξηγηθείς και με εμένα!!!!!
Φίλε Stile σε προλαβαίνω...
Έχει προηγηθεί κάτι. Είναι κάποια πράγματα που δεν γνωρίζετε και μπορεί κάποια στιγμή να τα μάθετε...
Τότε πάσο..... :D
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην γίνετε μαλλιά κουβάρια!!!
Φιλαράκια του Stilo είμαστε, ας παραμείνουμε έτσι και ας λύσουμε τις παρεξηγήσεις που τυχόν έχουν γίνει για Μ@Λ@ΚΙ@Σ σίγουρα...
Άντε αγόρια... κάντε έρωτα και όχι πόλεμο που λέγανε και οι γονείς μας!!!
Θα σας αποδείξω σε μερικές μέρες για να μην είμαι ο κακός ποιος είναι ο τύπος γιατί δεν ξέρει με ποιους τα έβαλε.
Ποτέ δεν θα προκαλούσα έτσι κάποιον αν δεν είχα αποδείξεις!
Ας το πει καλύτερα μόνος του γιατί ούτε Stilo έχει.
Φίλε μου έκανες ένα μεγάλο λάθος τα έβαλες με τον Verone.
Για μένα καλύτερα αποχώρισε τώρα από forum μας πριν πλέξεις χειρότερα τα πράγματα εδώ δεν μασάμε χόρτο.
Το τηλέφωνο μου το βλέπεις αν έχεις κάποια αντίρρηση με παίρνεις αν δεν θες δώσε το δικό σου με προσωπικό μήνυμα να τα πούμε.
Να ξέρεις ότι αν δεν επικοινωνήσεις το συντομότερο μαζί μου θα σε διαγράψω από το club και νομίζω έχω όλο το δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια από του παλιότερους του club και σαν υπεύθυνος βορείου Ελλάδoς.
Αλλιώς θέλω την άδεια σου να βάλω το προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες και να αναφέρω δημόσια τους λόγους όπου πρέπει να το κάνω.
Αν μια στο εκατομμύριο κάνω λάθος και είσαι πράγματι κάτοχος Stilo και αποφάσισες μετά από πάνω από 15 εγγραφές σε άλλα forum να μπεις τελικά στο κατάλληλο forum όπου αφορά το αυτοκινιτο σου θα σου ζητήσω και δημόσια συγγνώμη.
Περιμένω τηλεφώνημα σου.
Ο Οδυσσέας είμαι (28).Το ύφος μου στο ακόλουθο κείμενο δεν είναι ύφος θυμού,αλλά παρεξηγημένου.Γελάω με όλα αυτά που έγραψες ρε φίλε Μπάμπη.Μόνος σου μιλάς,μόνος απαντάς.Θα σου μιλήσω ειλικρινά και αν θέλεις δέξου τα,αλλιώς διεγραψε με κτλ.Καταρχήν δεν παρεξηγούμαι με οτι είπες γιατί φροντίζεις για το καλύτερο της σελίδας και καμία φορά γινόμαστε επιθετικοί όταν έχουμε πολλές ευθύνες.Πολλές,τέλος πάντων..Λοιπόν,καταρχήν έχω Fiat Punto.Ηθελα να βάλω μία ρημάδα αγγελία αλλά μου την έβγαλες ξυνή!Παρακάλεσα το παλικάρι stilatos και ευγενικά είπε "Λυπάμαι φίλε,δεν γίνεται" η αλήθεια είναι πως επειδή η σελίδα του Punto θεωρώ πως είναι υποδιέστερη απο του stilo απο ταχύτητα φόρτωσης,αριθμός χρηστών κτλ είπα "ας συμπληρώσω μερικά μηνύματα θα την βάλω και δεν θα την επισκεφτώ ξανά,τι πειράζει "Αλλά όταν τα πουλούσα,θα σου έλεγα φίλε ξέρεις σβήστη....".Εχθές μου έστειλες ένα μήνυμα που με προσκαλούσες σε συναντήσεις και σου απάντησα άκρως ευγενικά πως "σ'ευχαριστώ που με προσκαλείς,αλλά δεν επιθυμώ να παρευρίσκομαι σε συναντήσαεις για Α,Β,Γ λόγους γιατί ένας απο τους λόγους είναι οτι έτσι διαφημίζουμε τον κάθε Εσκιάδη-Ανδρεάδη που εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος μαζί του γιατί όταν χαλάει κάτι μου λένε "αυτό δεν καλύπτεται απο εγγύηση,ούτε το άλλο,ούτε εκείνο" και τέλος πάντων ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ! θεωρώ πως δεν με εκφράζει η όλη φάση".Και γυρνάς και λες "δέχτηκα ένα προσβλητικό μήνυμα και να σβήσεις το avatar σου,που κάνεις διαφήμιση κτλ"
Και ρωτώ,όποιος δεν θέλει να έρχεται απλά να μιλάει στο forum τον κάνετε πέρα?Και stilo να είχα δεν θα ερχόμουνα.Οπως και στο δρόμο με σταματάνε μέλη punto και με πρήζουν για εκδρομές κτλ και λέω "δεν ασχολούμαι-ευχαριστώ"
Λες για το focal που avatar το έβαλα επειδή μου αρέσει απλά σα logo,εσύ γιατί έβαλες το πληθωρικό κινεζάκι που είναι σαν να ξεπήδησε απο τσόντες Manga-Hentai?Είναι προσβολή της δημοσίας αιδού!Σου μοίαζω για εργοστάσιο της Focal που είπε "Ρε μάγκες ας διαφημιστούμε στο stilo club, τζαμπέ είναι"...Ετσι το'βαλα τυχαία.
Και στο κάτω κάτω ρε φίλε χαζευω τα θέματα που συζητάτε,τόσο μεγάλο έγκλημα είναι?Μπορεί να να θέλω να αγοράσω απο μέλος σου κάτι,τι σε πειράζει?Ρώτησες αυτους που βάζουν αγγελία αν θα ήθελα αντί διακόσοι να κοιτούν την αγγελία τους χίλιοι? Στο κάτω κάτω,μπορεί μέλος σου να θέλει να αγοράσει απο την αγγελία μου,ή και εσύ ακόμα!
Αυτά τα ολίγα.Πλάκα πλάκα με αυτό το μήνυμα κοντέυω τα 30 της αγγελίας αλλά βλέπω να με κάνεις format αλλά πίστεψε με ρε Μπάμπη χάρηκα που τα είπαμε και να'σαι καλά και φυσικά συγνώμη σε όλους που προσποιήθηκα.Καλό βράδυ !
*Η υπογραφή μου είναι το αμάξι μου.