Απάντηση: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ
Καλά είσαι! Εγώ έχασα 6....ένα βήμα πριν την εκκλησιά την έκανα εγώ και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος γι' αυτό.
Η ζωή είναι δικιά μας...και μην ξεχνάτε (σόρυ για τις γυναίκες του club) αλλά είμαστε πολύ λιγότεροι και μας αναλογούν περισσότερες.
Thread : Συνηθως φιλε αυτα τα κραταμε μεσα μας... Αλλα η ιδεα σου για ενα τετοιο θεμα μου αρεσει και αν ξεφτιλιστουν ακομα κανα δυο... Ισως να γραψω και εγω την ιστορια μου...
Reply : Σου αναλογουν παραπανω γυναικες αλλα μη ξεχνας οτι εχουν χαμηλοτερο ποσοστο Θνησιμοτητας.
Που παει να πει λιγο πολυ οτι σου αναλογει μια γυναικα ανεξαρτητως εμφανισης και η γιαγια μου !!! (pm να σου δωσω το τηλ της)
Δεν θα συμφωνήσω με τα μαθηματικά σου Sn7per :D:D:D
Όσον αφορά το οτι ξεφτιλιζόμαστε? δεν το έπιασα :p:p:p
Εγώ ένα θα πω από την στιγμή που αρραβωνιάστηκα και τώρα παντρεμένος περνάω καλύτερα από πριν!
Άντε με το καλό να έρθει και ο Verone junior η Verona junior ότι και να είναι από μωρό στο SPARCO θα είναι αυτό είναι σίγουρο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Εγώ ένα θα πω από την στιγμή που αρραβωνιάστηκα και τώρα παντρεμένος περνάω καλύτερα από πριν!
:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:: yikes::yikes::yikes:
τι έκανε λέει?????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Άντε με το καλό να έρθει και ο Verone junior η Verona junior ότι και να είναι από μωρό στο SPARCO θα είναι αυτό είναι σίγουρο!
Μήπως Μπάμπη είναι και η σύζυγος μέλος του club;:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:: yikes::yikes::yikes:
τι έκανε λέει?????
παντρεμενος ειναι πετρο!
οπως και εγω!
stile αν δεν μπορουσες αλλο καλα εκανες αλλα μην ξεχνας οτι σε ενα χωρισμο δεν φταει ποτε ο ενας!
στο λεω εκ πειρας οταν χωρισα μετα απο 4,5 χρονια!
βρε να 'μαι και εγώωωω! Παντεμένος με παιδάκι αλλά .... ένα έχω να πω! Η ζωή είναι όμορφη γιατί είναι απρόβλεπτη. Γνωρίζεις, περνάς καλά, χωρίζεις, και πας παρακάτω! Σίγουρα έίναι απίθανο να φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό αλλά πάντα χρειάζεται αισιοδοξία! Όταν κάτι δεν πάει άλλο καλύτερα να τελειώνει!
Γιατί όπως έχει τραγουδήσει και ο γνωστός ...<αν τελείωνε η ζωή με μια γυναίκα....>!
Την συγνώμη μου στις γυναίκες του club αλλά...ισχύει και το αντίστροφό του!:mobile:
Προβλέπω να γίνει το αγαπημένο post του Site αυτό...
Εσείς οι παντρεμένοι είστε τυχεροί γιατί βρήκατε κάτι να συμβαδίσετε πιο σωστά...
Εγώ χώρισα γιατί της ζητούσα να πάμε κάπου ένα τριήμερο και δεν μπορούσε με τίποτα ενώ πήγε 7ήμερο στην Κω με τους φίλους της....
Όπως επίσης στα γενέθλια μου είχε κανονίσει με όλο τον κόσμο εκτός απο εμένα....
Και το κορυφαίο....
Της ζήτησα να παντρευτούμε και μου είπε κατά λέξη... Είμαι Νινί ακόμα.....
ΡΕ άντρες.... Οι γυναίκες είναι μεγάλη περίπτωση... και όπως λέει και η Μάνα μου η γυναίκα είναι λαχείο.... Και αν σου κάτσει?????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Καλά είσαι! Εγώ έχασα 6....ένα βήμα πριν την εκκλησιά την έκανα εγώ και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος γι' αυτό.
Η ζωή είναι δικιά μας...και μην ξεχνάτε (σόρυ για τις γυναίκες του club) αλλά είμαστε πολύ λιγότεροι και μας αναλογούν περισσότερες.
Σε νιώθω φίλε μου.... Σε νιώθω