Απάντηση: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2008
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Πότε θέλετε;;;
Προτείνω Φάληρο με βολτίτσα για καφέ στην καφετέρια αυτοκίνηση δίπλα ακριβώς από τα CART στο Ελληνικό στης 21/12 ημέρα Κυριακή στης 2 το μεσημέρι...
Εσείς τι λέτε;;;
Ημερομηνία:
Μέρος:
Ώρα:
Που Εσείς Προτείνετε..
Μια χαρα!!!
Τα καταστηματα εκεινη την Κυριακη ειναι ανοιχτα μιας και ειναι η τελευταια Κυριακη των Χριστουγεννων και ολοι θα ειναι στους δρομους για ψωνια!!!
Εγω δεν θα μπορω γιατι εχω μαγαζι και θα ειναι ανοιχτο!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Μια χαρα!!!
Τα καταστηματα εκεινη την Κυριακη ειναι ανοιχτα μιας και ειναι η τελευταια Κυριακη των Χριστουγεννων και ολοι θα ειναι στους δρομους για ψωνια!!!
Εγω δεν θα μπορω γιατι εχω μαγαζι και θα ειναι ανοιχτο!!!!
Παμε στον Γιαννη για καφε!!!:)
Καταληψη στο μαγαζι!;)
Μια χαρα καλη ιδεα!!!Σπαστε το ομως γιατι θα ειναι αντιδραση στην δραση που το μαγαζι μου ειναι ανοιχτο!!!:)
Πλακα κανων ρε!!!Θα σας μαμησω εαν το αγγειξετε!!!
Εγώ απο αύριο δεν θα μπορώ να συμμετέχω μέχρι τέλος του χρόνου....
Τι εγινε ρε Θοδωρη?πλακωσε δουλεια η θα ακολουθας την αποστολη του ολυμπιακου στο πρωταθλημα?:D:D:D
Μέσα και εγώ και θα ερθώ που να καεί η Αθήνα αυτη την φόρα
Υ.Γ ε του π....τη δεν έχω έρθει 2 φορές που έχω πει ότι θα έρθω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Τι εγινε ρε Θοδωρη?πλακωσε δουλεια η θα ακολουθας την αποστολη του ολυμπιακου στο πρωταθλημα?:D:D:D
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το δρόμο του (το δρόμο του πρωταθλητή).....Δυστυχώς θα χάσω και τον αγώνα με τον Θρασύβουλο...
Θα πάω να κάνω εγχειρηση στα μάτια μωρέ ε και θα μου φάει μια βδομάδα.... ε και μετά λέω να μείνω μακριά απο καπνογόνα κ τα συναφή για καμιά δύο βδομάδες...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το δρόμο του (το δρόμο του πρωταθλητή).....Δυστυχώς θα χάσω και τον αγώνα με τον Θρασύβουλο...
Θα πάω να κάνω εγχειρηση στα μάτια μωρέ ε και θα μου φάει μια βδομάδα.... ε και μετά λέω να μείνω μακριά απο καπνογόνα κ τα συναφή για καμιά δύο βδομάδες...
Θοδωράκο προλαβαίνουμε να πάμε να σπάσουμε καμία βιτρίνα???
Να κάψουμε κανένα Stilo??
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
καλη επιτυχια και καλη αναρρωση θοδωρη!