Καλημερα κ Χρονια Πολλα.Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις απο το online καταστημα αυτο κ τι εμπειρια ειχε?
Σκεφτομαι για ενα Ηtc Touch αλλα με απασχολει το service και η εγγυηση του.
Printable View
Καλημερα κ Χρονια Πολλα.Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις απο το online καταστημα αυτο κ τι εμπειρια ειχε?
Σκεφτομαι για ενα Ηtc Touch αλλα με απασχολει το service και η εγγυηση του.
Από expansys εχω πάρει πολλές φορές περιφερειακά για ppc...
πρόσεξε λίγο με την κάλυψη από ace hellas γιατί είχε δημιουργηθεί ένα θέμα. Καλύτερα να τους ρωτήσεις.
αν καποιος θελει βοηθεια παντως απτην ace hellas εχω εγω ανθρωπο εκει..
Εγώ είχα παραγγείλει από εκεί πριν χρόνια... και δε θυμάμαι οτιδήποτε αρνητικό!
η ace hellas, είναι μια χαρά και όλοι εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί, αρκεί μόνο να τους βρεις. Θυμήθηκα όμως μία ιστορία με το touch. Επειδή το έχω και εγώ, είχα μπεί στο site της htc όπου διάβασα ένα θέμα περί ελληνικού patcharismatos. Η ace δεν αναλαμβάνει να patcharei με ελληνικά win τα ξένα touch. Ούτε προσφέρει εγγύηση. Είχε στραβώσει η δουλειά με τη vodaphone που έφερνε ξένα touch τους περνούσε ελληνικούς χαρακτήρες και τα πουλούσε φθηνά!.
Δες στο forum της HTC
Πετρο δεν με ενδιαφερει να το πατσαρω η οτιδηποτε τετοιο.Με ενδιαφερει μονο να καλυπτεται απο την εγγυηση επειδη φιλος αγορασε το Νοκια Ν95 προσφατα κ επειδη ειναι παραγωγης "Αγιος Μαυρικιος" οπως μας ειπαν δεν υπαρχει ουτε εγγυηση για Ελλαδα ουτε υποστηριξη.Κ ολα αυτα για να το παρει φτηνοτερα απο ebay.
Κατι τετοιο δεν θελω να γινει με το HTC.Προτιμω Αγγλικο μενου.
Νικο παρε καποιο απο καποιο καταστημα που θα φερει στα πλαγια τις εσωτερικης συσκευασιας το αυτοκολητο τις ace hellas γιατι αν παθει κατι δεν σε καλυπτει με εγγυηση και ειναι κριμα τα λεφτα που θα δοσεις!!!