Θα παρακαλέσω όποιος έχει κάποια πρόταση για το θέμα των συναντήσεων 2009 στην Αθήνα για μας ενημερώσει.
Printable View
Θα παρακαλέσω όποιος έχει κάποια πρόταση για το θέμα των συναντήσεων 2009 στην Αθήνα για μας ενημερώσει.
ρε παιδια εγω προτηνα 3 φορες συναντηση κ εγινε χωρις κανενα προβλημα γιαυτο κ ο stile πηρε το θαρρος κ εβαλε.Λοιπον για μενα πρεπει να οριστει καποιοσ να κανει τισ συναντησεις ο οποιος δε θα βαζει οποτε του ρθει η να γινονται απο τα παιδια γενικα βεβαια ποιο σωστο ειναι να γινονται απο εναν αλλα ρε παιδια λετε για ιεραρχια δεκτο δε λεω αλλα ρεσεις απο το καλοκαιρι ενασ τησ ιεραρχιας δεν εχει προτηνει συναντηση μονο εγω κ ο Gastone κ μετα ο stile κ ο μπαμπης το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα...αν λετε για ιεραρχια να οργανοθουν οι αρμοδιοι...
για μενα παντως προτηνω κ στην αθηνα να γινει κατι σαν τον Verone ο οποιοσ εχει παθος...
Εγώ είμαι ο αρμόδιος για τις συναντήσεις και σου απαντάω.
Άρα δεν έχεις κάποια καινούρια πρόταση γιατί από το 2009 γίνονται αυτά που λες.
Οι συναντήσεις θα είναι κοινές και Αθήνα και Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα και την ίδια ώρα 2 κάθε μήνα με ρυθμό 2 εβδομάδων.
Όλοι όσοι που με έχουν ενημερώσει για τον τόπο κατοικία και το τηλέφωνο τους θα παίρνουν το ανάλογο μήνυμα με κριτήριο την πιο κοντινή σε αυτούς τοποθεσία συνάντησης όπως έχει ξεκινήσει και αυτό ήδη με τις νέες συναντήσεις.
Αυτή είναι η σελίδα όπου μπορεί όποιος θέλει να λαμβάνει τα μηνύματα να με ενημερώσει αυτό γινόταν εδώ και 6 χρόνια αυτό θα γίνετε και στην συνέχεια μέχρι κάποιος να δώσει μια καλύτερη ιδέα.
Πιστευω δεν θα ηταν ασχημη ιδεα ιδεα οποιος ειναι συγουρος οτι θα παει σε καποια συναντηση να ενημερωνει μα καποιον τροπο τον υπευθυνο! Με αυτον τον τροπο θα ενημερωνομαστε και θα εχουμε μια εικονα πριν την συναντηση ολοι μας!
Στις Κυριακατικες συναντησεις στο ΣΕΦ θα παιζει και μεγαλο ρολο αν παιζει παοδοσφαιρο η κανενα μπασκετ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!
Φιλε μου χρειαζεσε συντονισμο για να πας σε μια συναντηση?ενημερωση?
Γιαυτο υπαρχη το site για ενημερωση βαζουμε μια ημερομηνια καποιες φορες αν και εφοσωνγια καποιους λογους οι πολλοι δεν μπορουν να ερθουν την τροποποιουμε και ετσι ειμαστε ολοι μια χαρα,τι να τον κανουμε τον συντονισμο ραδιοφωνα ειμαστε:)η προβατα να μπουμε στο μαντρι?
Φιλοι ειμαστε με μια κοινη αγαπη το αυτοκινητο μας
Εδώ κάνεις ένα μικρό λαθάκι Νασο η ημερομηνία από το 2009 και μετά δεν θα μπορεί να τροποποιηθεί.
Αυτό θα γίνετε για θυμόμαστε όλοι ότι κάθε δυο Κυριακές έχουμε συνάντηση μπούμε δεν μπούμε στο stiloclub για να ενημερωθούμε.
Επίσης θα στέλνω και τα μηνύματα και έτσι κανένας δεν θα υπάρχει που να μην το ξέρει.
Εκτός από σένα όπου δεν δίνεις το κινητό σου γιατί το θεωρείς προσωπικό δεδομένο.