Εχει παει καποιος απο το club στην Ισπανια?
Θελω να με ενημερωσει για τα τραινα, για μετακινησεις, βενζινες, διοδια κλπ κλπ.
Μπηκα στον Γουγλη αλλα δεν βρηκα κατι να με βοηθησει...:(
Danke..:)
Printable View
Εχει παει καποιος απο το club στην Ισπανια?
Θελω να με ενημερωσει για τα τραινα, για μετακινησεις, βενζινες, διοδια κλπ κλπ.
Μπηκα στον Γουγλη αλλα δεν βρηκα κατι να με βοηθησει...:(
Danke..:)
Εχω πάει 3 φορές στην ...γειτονική Καταλωνία :p:p.
Υπάρχει το aerobus που σε πηγαίνει από το αεροδρόμιο στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης & αντιστρόφως με 4 ευρώ.
Εχει ένα καταπληκτικό μετρό (παλιό όμως σχετικά) με 10 !!! γραμμές το οποίο στην ουσία σε πηγαίνει οπουδήποτε θέλεις στην πόλη. Βγάζεις κάρτα 4-5 ημερών με 10 ευρώ & έχεις απεριόριστες διαδρομές & για τα λεωφορεία.
Εχει τον αντίστοιχο προαστιακό (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη)
Βενζίνες στα ίδια επίπεδα με εμάς, διόδια δεν ξέρω
Τρως σε πολλά εστιατόρια κάποια προκαθορισμένα μενού με 10-15 ευρώ.
Στα καφέ θα νομίζεις ότι σε κοροιδεύουν & θα πίνεις 2-3 για να φτάσεις να πληρώσεις όσα πληρώνουμε εδώ :mad:. Για banana split δύσκολο σε κόβω :D
Θα έχεις δυσκολία στην συνεννόηση καθώς τα αγγλικά τους είναι από φτωχά εως ανύπαρκτα. Δεν είναι ότι δεν θέλουν να σου μιλήσουν αλλά δεν ξέρουν ;). Τουλάχιστον στην Καταλωνία έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να συνεννοηθείς εφόσον ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά.
Επειδή φαντάζομαι ότι ξέρω που το πας (με την ομάδα που έχεις μπλέξει), & σε ποια περιοχή ετοιμάζεσαι να βρεθείς, εκεί είναι η άλλη πλευρά (κοντά στην Πορτογαλία) & προφανώς θα έχουν διαφορές αλλά στο θέμα της συνεννόησης μάλλον θα ισχύει το ίδιο.
Και επειδή θέλω να σε πειράξω & λίγο...
ΕΤΣΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ !!! Μα 11-25 βρε παιδάκι μου στο τρίτο ? :p:p
Φιλε cavallino θα μεινω 2 μερες Valencia και 3 μερες Barcelona, φυσικα και θα παω στον αγωνα ο οποιος διεξαγεται σε μια μικρη πολη με το ονομα Vilareal.
Δεν ειναι κοντα στην Πορτογαλια, αλλα νοτιοδυτικα της Ισπανιας, 50 km απο Valencia και 380 απο Barcelona.
Διαβασα σε ενα site οτι το τρενο απο Barcelona για Valencia εχει 200 ευρω με επιστροφη το ατομο!!! Ειναι δυνατον να παιζει αυτη η τιμη?
Οσο για το 11-25,νομιζω οτι ηταν καιρος να μας κερδισετε..περασαν κοντα 4 χρονια απο τοτε.... Αλλα και παλι ειμαστε στο +2, αρα..ακομα πλατη:p
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου, να εισαι καλα!
Καλά είμαι για σκότωμα, μου είχε κολλήσει ότι παίζετε με την La Coruna (που την θυμήθηκα την ψόφια :confused:) γι' αυτό σου έγραψα τα περί Πορτογαλίας...
Λοιπόν, για τα 200 ευρώ σχεδόν το αποκλείω. Εχουν βέβαια κάτι σούπερ γρήγορα τραίνα αλλά & για αυτά ακόμη δεν μπορεί να παίζει τέτοια τιμή. Αν θυμάμαι καλά υπολόγιζε γύρω στα 80-100 πήγαινε έλα, αλλά ακόμη φθηνότερα είναι τα λεωφορεία.
Ενημερωτικά σου λέω εαν τυχόν έχεις φανέλα Barca (αν & φαντάζομαι ότι υποστηρίζεις την Real) δεν την φοράς στην Valencia.
Υπάρχει βέβαια άλλος πολιτισμός στην Ισπανία από τα δικά μας τα καφριλίκια αλλά παρόλα αυτά δεν είναι καλή ιδέα στην συγκεκριμένη περιοχή...
Αφού θα μείνεις στην Βαρκελώνη, μπορώ να σου πω πολλά, θα σου στείλω το κινητό με pm αν & νομίζω ότι το έχεις.
αν βρεις παρεα καλυτερα να πας με το stilo!
4 οδηγοι ουτε θα το καταλαβετε