Η επιστολη τα λεει ολα ! ! !
ΠΡΟΣ:
Ο.Τ.Ε. *********
Κηφισίας 99 631 00 Πολύγυρος
151 24 Μαρούσι Τηλ. **********
Κυρίες κ. Κύριοι,
Ήδη από το καλοκαίρι του 2008 εσύναψα συμφωνία με τη Forthnet για παροχή γραμμής ADSL με προεπιλογή φορέα για απεριόριστα τηλεφωνήματα αστικά υπεραστικά και διεθνή στις χώρες που με ενδιαφέρουν, καθώς και τηλεφωνήματα διάρκειας 60 λεπτών προς κινητά με αρκετά ελκυστικούς όρους. Θεώρησα αυτονόητο, ότι η προηγούμενη σύνδεση προς τον ΟΤΕ (con x talk) θα καταργηθεί και δεν θα επιβαρύνομαι για υπηρεσίες που δεν μου παρέχονται. Το μόνο σκοτεινό σημείο ήταν το πάγιο του ΟΤΕ (για να λειτουργεί η καφετιέρα μου;) για ένα διάστημα, ώσπου να ολοκληρωθεί το δίκτυο της forthnet, ζήτημα δηλαδή κάποιων εβδομάδων, όπως μου είπαν.
Με έκπληξη διαπίστωσα, πως στον επόμενο λογαριασμό του ΟΤΕ υπήρχαν, όχι μόνο το πάγιο χαράτσι, αλλά και κάποια τηλεφωνήματα. Το εξοργιστικό δε, είναι ότι μου χρεώνονται έκτοτε πάγια τέλη για φραγή εξερχόμενων κλήσεων και αναγνώριση κλήσης, υπηρεσίες που ο νέος πάροχος μού παρέχει δωρεάν!! Δηλαδή κανονικό νταβατζιλίκι.
Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου μου γνωστοποιήθηκε ότι απαλλάσσομαι επιτέλους από το πάγιο χαράτσι του ΟΤΕ. Εντούτοις, ο νέος λογαριασμός του ΟΤΕ περιλαμβάνει πάγια τέλη, τέλη φραγής και τέλη αναγνώρισης και μάλιστα μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2009.
Κυρίες και Κύριοι,
είναι καιρός να κατανοήσετε ότι ο ΟΤΕ δεν αποτελεί πλέον μονοπώλιο στις τηλεπικοινωνίες και, εγκαταλείποντας τη λογική του «ότι αρπάξουμε από όσους φεύγουν», να λειτουργήσετε με τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού, διαφορετικά θα το κλείσετε το μαγαζί.
Είμαι πρόθυμος να πληρώσω το χαράτσι του ΟΤΕ από 1-10-08 μέχρι 20-12-08 και μάλιστα χωρίς πρόσθετα. Δεν προτίθεμαι να διεκδικήσω πάγια αναγνώρισης κλήσης και φραγής εξερχομένων των προηγούμενων μηνών που κατέβαλλα.
Ευχαριστώ και περιμένω το νέο λογαριασμό.
********.
Απάντηση: Η επιστολη τα λεει ολα ! ! !
λαμογια να παρουνε λεφτα!
...είμαι περίεργος να δω την απάντηση.
Ρε Παιδια αφου ειχε εκδοθει ο λογαριασμος πριν ολοκληρωθει η διαοπη του ΟΤΕ πως εκεινο το Pc Που εκδιδει λογαριασμους να ξερει πως θα γινει διακοπη στον Αριθμο?Να ξερετε πως ο λογαριασμος παντα εχει την πληρωμη των επομενων 2 μηνων!