Heeeeeeeelp!!!!!!!........
Ψαρώσατε, ε??? :P:P:P:P Cool δεν τρέχει και τίποτα...
Παίδες, θέλω την γνώμη σας!
Φτιάχνω τον μπροστά προφυλακτήρα και είμαι σε δίλημα:
Τα πλαστικά (δεξιά-αριστερά, κάτω από τα φώτα) να τα βγάλω και να γίνει ενιαίος ο προφυλακτήρας ή να τα αφήσω όπως ήταν κίτρινα?
Πρέπει σήμερα να απαντήσω στον δικό μου για να προλάβει να το έχει έτοιμο μέχρι Παρασκευή...
Ακούω προτάσεις!
Re: Heeeeeeeelp!!!!!!!........
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Ψαρώσατε, ε??? :P:P:P:P Cool δεν τρέχει και τίποτα...
Παίδες, θέλω την γνώμη σας!
Φτιάχνω τον μπροστά προφυλακτήρα και είμαι σε δίλημα:
Τα πλαστικά (δεξιά-αριστερά, κάτω από τα φώτα) να τα βγάλω και να γίνει ενιαίος ο προφυλακτήρας ή να τα αφήσω όπως ήταν κίτρινα?
Πρέπει σήμερα να απαντήσω στον δικό μου για να προλάβει να το έχει έτοιμο μέχρι Παρασκευή...
Ακούω προτάσεις!
ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :wink: :wink: :wink:
Νίκο αν τα βγάλεις και από πίσω τότε βγάλτα.Βαμμένα πάλι είναι διακρητικά και ωραία.Εγώ θα τα άφηνα για τουσ λόγους που παρέθεσε και ο Χρήστος.Εσύ αποφασίζεις
Εγώ θα τα έβαφα ΜΠΛΕ!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dω
Αν βγάλεις τα μπρος πίσω τα πλαϊνά τι θα γίνουν ? Ίσως θα ήταν καλύτερα απλά να τα βάψεις.
ίσως να το βγάλεις μια φωτό ...
να την αλλάξεις έτσι ώστα στην μια να φαίνεται η μία επιλογή και στην δεύτερη η άλλη και αποφάσισε...
εσύ θα το κυκλοφορείς.... :)
το να είναι στο σρώμα του αυτοκινήτου ναι ... και να μείνουν για να προστατεύουν και λίγο γιατί πολοί άσχετοι θα παρκάρουν μπροστά σου....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GN_AZ
Αν βγάλεις τα μπρος πίσω τα πλαϊνά τι θα γίνουν ? Ίσως θα ήταν καλύτερα απλά να τα βάψεις.
νομίζω ότι είναι ίσος από τους σοβαρότερους λόγους για να τα βάψεις!