ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 29/3/09
Έχουμε καιρό να το κάνουμε εεεεε???
Επίσημη συνάντηση του Stilo - Club στης 29/03/09 ημέρα Κυριακή..
Στο γνωστό λοιπόν,
Πάρκινγκ Του Παλαιού Ιπποδρόμου Στης 13.00 Με καλή παρέα και με Βόλτα Στην Παραλιακή Προς Ζάχο για μάσες τρελές!!!!
Όσο αφορά την ώρα, μίλησα με το αφεντικό και μου είπε να το κάνουμε 13.00 γιατί μετά παίζει * Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός!!!
Και όταν παίζει * Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός......
Τα πάντα παραλύουν!!!
*
Το παρόν διορθώθηκε απο θερμή παράκληση και κοινή συνεννόηση του αφεντικού του Site με τον φίλαθλο που κρύβεται μέσα του!!!!:)
Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 29/3/09
Σε παρακαλώ να το διορθώσεις το Ολυμπιακός που γράφεις και να βάλεις ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός.
Εγώ λογικά θα είμαι εκεί...(εκτός αν δώσει εισητήρια για Λιβαδειά...)
εγω δουλευω βραδυ οποτε...μεσα κι εγω.
κι αν το κανουμε οπως το σημερινο...ακομα καλυτερα χαχαχα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
εγω δουλευω βραδυ οποτε...μεσα κι εγω.
κι αν το κανουμε οπως το σημερινο...ακομα καλυτερα χαχαχα
Δεν είχε καμία σχέση ρε τρελέ το σημερινό! Σήμερα βγήκαμε φιλαράκια όχι στίλο κλαμπ! Θυμάσαι όμως πως την προηγούμενη φορά που είχαμε συνάντηση είχαμε περάσει πολύ καλά! Ελπίζω τώρα να είμαστε και περισσότεροι.. Αλλά τo σημερινό ήταν μια παρέα φίλων που ξεκίνησαν για καφέ και κατέληξαν αλά ντάλα! Άλλο τo σημερινό! (να είναι καλά ο στέλιος που μας κέρασε σφήνακια! Α ρε Χριστίνα.. Σε ερωτεύτηκα)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Έχουμε καιρό να το κάνουμε εεεεε???
Επίσημη συνάντηση του Stilo - Club στης 29/03/09 ημέρα Κυριακή..
Μπορει να ερθω και εγω γαβρακο μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Όσο αφορά την ώρα, μίλησα με το αφεντικό
Αφεντικα εχουν μονο οι σκυλοι...:):):)
ΥΓ- Hose cuervo...
Θα το δει ο ammoulianiotis και θα σε παρει και θα σε σηκωσει(νομιζω αυτος ειναι tequilaκιας)
ερχόντε δύσκολες μέρες φίλε μου και εσυ, θα είσαι μέσα σε αυτές σίγουρα πράγματα! (για σφηνοκαταστάσεις μιλάω)! Όσο για to αφεντικό, είναι η μάνα του λόχου! Ότι και να πει αυτός και μόνο αυτός, αξίζει τον κόπο να τον ακούσεις! Είναι και κολόγαυρος... Αυτός είναι ο σοβαρότερος λόγος
Αυτη την κυριακη ε??μαλλον δε θαμαι Αθηνα ρε παιδες....καλα να περασετε παντως...αυτο ειναι σιγουρο!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Όσο για to αφεντικό, είναι η μάνα του λόχου! Ότι και να πει αυτός και μόνο αυτός, αξίζει τον κόπο να τον ακούσεις! Είναι και κολόγαυρος... Αυτός είναι ο σοβαρότερος λόγος
Το μόνο ελάττωμά του...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Το μόνο ελάττωμά του...
Εσύ είσαι τρελός!!! Απλά!!! ΤΡΕΛΟΣ!!!!!!
Υπόψιν... έρχομαι Θεσσαλονίκη... Maggelanos το ξέρει ήδη.. Θέλω καφέ!!!