Fiat Stilo Aντικατασταση απο Fiat Bravo ή υπαρχει δυνατοτητα 2ης γενιας!
Αν και εχουμε διαβασει διαφορα σχετικα με το θεμα,οτι η Fiat πουλησε το
ονομα Stilo και δεν θα ξαναπαραγει σχετικο μοντελο με αυτο το ονομα
λεγεται λοιπον οτι η αντικατασταση ειναι το Bravo...
Kαι εγω σας λεω λαθος και μεγαλο ψεμα...
Καπου ειχα διαβασει για το 2012-13 οτι θα ξαναπαραγει το ονομα Stilo
(Θα ψαξω κι αν το βρω θα το ποσταρω εδω να το δειτε)
Επισης λεγεται οτι δεν θα εχει κανενα στοιχειο με το 1ης γενιας και οτι
θα ειναι αποκλειστηκα 3θυρο και μαλιστα θα ειναι στην κατηγορια των κουπε...
Λοιπν ωρα να τα πουμε κι εμεις...
1)Θα περιμενατε το 2ης γενιας Stilo ή θα το δεινατε για να παρετε ενα Bravo ή και χειροτερα ενα G.Punto?
2)Θα το προτιμουσατε με κινητηρες T-JET εως και 240 αλογα ή θα προτιμουσατε εναν ατμοσφαιρικο κινητηρα?
3)Το οτι θα ηταν αναμφισβητιτα 3θυρο κουπε θα σας δυσκολευαι στην αγορα του λογο χωρων και λογο πρακτικοτητας?
Ας δουμε λοιπον αν το ενδιαφερον μας και μονο που τοσο αγαπησαμε
αυτο το αυτοκινητο συγκινησει την Fiat Auto Group...
Θα χαρω να προσθεσεται στα ποστ σας οτι αλλο ξερεται για αυτο το θεμα
και που το οποιο θα μας βοηθησει...
Απάντηση: Fiat Stilo Aντικατασταση απο Fiat Bravo ή υπαρχει δυνατοτητα 2ης γενιας!
Οπως και να λεγεται δε θα εχει κατι κοινο με το Stilo που ολοι ξερουμε.
Δηλαδη το ονομα ειναι το θεμα ?
Fiat ποτε ξανα...
Απάντηση: Fiat Stilo Aντικατασταση απο Fiat Bravo ή υπαρχει δυνατοτητα 2ης γενιας!
Εμενα παιδια το θεμα ''3θυρο'' δεν με ενοχλει κ φυσικα θα προτιμουσα ατμοσφαιρα...stilo for ever..!
Photoshop κάργα,αλλά έτσι κι αλλιώς χλωμό το βλέπω να ξαναδούμε σφραγιδάκι STILO
Όντως photoshop και άσχημο κιόλας κατα τη γνώμη μου...
Απορία:
Όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί το Stilo κυκλοφορούσε και το (προηγούμενο) Bravo?
Λίγο δύσκολο το βλέπω για παραγωγή νέου αυτοκινήτου τώρα.
Νομίζω μόνο η VW αυτή τη στιγμή έχει κάτι αντίστοιχο.
Δηλαδή το Golf στην κατηγορία του Bravo και το Scirocco στην ίδια κατηγορία σαν Coupe.
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο....
Τώρα που το θυμήθηκα, λεγανε κάτι για Abarth Coupe...
Πόσα Coupe θα βγάλουν? Η το ένα ή το άλλο!
Πάνε τα Stilo... ότι έμεινε, έμεινε!!!
Συμφωνώ με τον Αντώνη 100%
Για να βγει ξανα το stilo πρεπει να ειναι...
Μεγαλυτερο σε διαστασης απο bravo...
εκδοσεις πολυτελες σε σχεση με τον ανταγωνισμο...
και εκδοσεις σπορ σε σχεση με τον ανταγωνισμο...
3θυρο και 5θυρο...
αυτα πιστευω...ασε που με ενα ρετουρ θα μπορουσε να ξανα παραγει το stilo και να πουλαει τρελα με αυτους τους κινητηρες τους σημερινους...
Την φωτο παιδια την εβαλα για πλακα ειναι μουφα μεγαλη...
ασε που μου θυμιζει NFS!
και κατι ακομα...τα αυτοκινητα VW VS FIAT...δεν εχουν καμια σχεση!
και κατι ακομα...τα αυτοκινητα VW VS FIAT...δεν εχουν καμια σχεση!
ενωητε αφου τα μεν ειναι μονο για βολτες εξω απο το Μαρανελο και τα δε γενησαν τη Ferrari .
ολα ειναι πιθανα να αντικατασταθει το stilo με ενα ποιο καινουργιο Look αλλα αμα το κανουνε αυτο θα ηθελα να το κανουνε σωστα .
να το βγαλουνε με πολυ ωραιο σαλονακι με φρενα τετραπιστονα με διαφορικο και στην εκδοση Abarth να εμφανιστει ενα 2,4 20ν τουρμπο τουλαχιστον με 230 αλογα για αρχη και μια ποιο special εκδοση με 300 αλογα . ζηταω πολλα?