Απιστευτο μαζεμα με 90 μοιρες σε αμαξι με μπροστοκινηση και σε off camber στροφη. Αμα δεν καταλαβατε τον οδηγο ειναι ο παρουσιαστητς του fifth gear.
Printable View
Απιστευτο μαζεμα με 90 μοιρες σε αμαξι με μπροστοκινηση και σε off camber στροφη. Αμα δεν καταλαβατε τον οδηγο ειναι ο παρουσιαστητς του fifth gear.
Ε θελει και λιγο ****φαρδια ομως...
Το γκάζι στο πάτωμα θέλει να έρθει προσθιοκίνητο από τέτοια γωνία και γρήγορα χέρια..
και τον από πίσω να σου ρίξει μία για να βρεθείς σε αυτή τη κατάσταση βέβαια...:Ρ
Α, ρε τα Daewoo!! Μόνο του ήρθε! Ο οδηγός δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα!!!
Τα πάντα όλα ρε!
Πολύ δυνατό πάντως. Και το χέρι και το μυαλό του.
(ρε μπας και ήταν μελετημένο; )
Κλασικός BMWδακιας ο άλλος έτσι...
Πιάνω αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος...
Γρηγορα αντανακλαστικα...
μεγαλος μαγκας!
καλα ο BMWακιας ξεχασε το φρενο αμα μου το εκανε εμενα θα τον σαπιζα στο ξυλο
ακου να τον χτηπησει τον ανθρωπο χαθηκε να βγαλει φλας και να τον περασει κανονικα αλλα τι τα θες απο μπροστα μεχρι να παει πισω η κινηση και μετα να παει ολο το αυτοκινητο μποστα καλημερα και εφεξε οποτε του δινεις μια τρωει τα σαμαρια του ο αλος και τερματιζω πρωτος
εδω σε θελω που ο παπους ειναι χερας και του κουναει το **** απανω στο κερμπ τωρα στον επομενο αγωνα να δουμε ο BMWακιας θα μπορεσει να κανει κατι τετοιο η θα παει να κοψει το χορταρι .
Σε καμία περίπτωση μπορώ να πω ότι ξέρω να οδήγάω ή ξέρω το αυτοκίνητο μου για να καταλάβω 100% τη κατάσταση... Το σίγουρο είναι όμως ότι φαίνεται εντυπωσιακό!!! Όσο για τον άλλο απο πίσω του νομίζω ότι δεν φταίει 100% γιατί έχω την εντύπωση ότι το Chev πέφτει άπότομα σε φρένα... Νομίζω!