Απάντηση: CARGLASS ΑΝΑΦΟΡΑ
Θα την ειχα στειλει ηδη την αναφορα στην εταιρια.
Σκοπός είναι μη μπλέξεις με γρ...υς.
Υπομονή!!!!
Κάνε την αναφορά εσύ... αν και δε νομιζω να κερδίσεις τίποτα!
Εγω αντιθετως πριν εναμιση χρονο που ραγισε το μπροστινο τζαμι με εξυπηρετησανε τελεια αναλαβανε και αυτοι να στειλουνε τα χαρτια στην ασφαλιστκη να καλυψουνε τα εξοδα και μεσα σε μιση ωρα μου τοποθετησανε το τζαμι. Πολυ ευχαριστημενος. Το θεμα ειναι το καθε μαγαζι ειναι διαφορετικο και δεν ειναι ολοι τα ιδια και αυτο πρεπει να διευκρινιστει. Εκει που πηγα ητανε αψογοι οι ανθρωποι. Θα προτιμουσα να εβαζες ποιο car glass και οχι γενικα.
Γιαννη σκιστους αν δεν το φτιαξουν.....θα το χαρουνε κιολας...εισαι και 2 μετρα παλικαρι....:D:D
να δεις χαρες που θα κανουνε......:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Εγω αντιθετως πριν εναμιση χρονο που ραγισε το μπροστινο τζαμι με εξυπηρετησανε τελεια αναλαβανε και αυτοι να στειλουνε τα χαρτια στην ασφαλιστκη να καλυψουνε τα εξοδα και μεσα σε μιση ωρα μου τοποθετησανε το τζαμι. Πολυ ευχαριστημενος. Το θεμα ειναι το καθε μαγαζι ειναι διαφορετικο και δεν ειναι ολοι τα ιδια και αυτο πρεπει να διευκρινιστει. Εκει που πηγα ητανε αψογοι οι ανθρωποι. Θα προτιμουσα να εβαζες ποιο car glass και οχι γενικα.
Τελικός το τοποθέτησαν χωρίς χρέωση και έφτιαξαν και το κλιψάκι που έσπασαν (κατηγορώντας με βέβαια πως εγώ το έκανα και επέμεναν γι'αυτό).
Βασικά, είχα ξανά πάει πριν από 4 μήνες για το ίδιο ακριβώς τζάμι.
Μου το είχαν φτιάξει χωρίς προβλήματα και μάλιστα με άψογη εξυπηρέτηση (Το πήρα μέσα σε 30 λεπτά).
Αυτή την φορά, το έφτιαξε ένας τυπάκος γύρω στα 18 ο οποίος ήταν και αυτός που μου είπε πως έσπασε το κλίψ που συγκρατεί την εταζέρα και έκανε και δύο ώρες.
Την αεροτομή την έβαλα εγώ καθώς δεν είχαν ροδέλες να την στηρίξουν!!
Πολύ ερασιτέχνες οι τύποι.... Τι να πω....
Πολύ πιτσιρικάδες μπήκαν στη δουλειά και το ζορίζουμε...
Όσο για το πιο κατάστημα είναι, με pm παιδιά όποιος θέλει...
Τώρα αν είστε πιο πονηροί, κοιτάξτε αριστερά του μηνύματος κάτω από το Stile και θα καταλάβετε!!!!
Εγώ πάντως απο την συγκεκριμένη εταιρεία μόνο καλά έχω ακούσει απο πελάτες μου με φορτηγά...δεν ξέρω τώρα γιατί έγινε αυτό σε εσένα...
Πάντως και ο αδελφός μου που την χρησιμοποιήσε 2-3 φορές έχει μείνει ευχαριστημένος....ίσως το συγκεκριμένο μαγαζί να τα θαλάσωσε...
Ρε Γιαννη μακαρι η δικη μου Ασφαλιστικη να συνεργαζοτανε μαζι τους!!!Μακαρι!Ειχα παει μια φορα με τον γαμπρο μου και πραγματικα οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες!!!Μαλλον εσυ εισαι ο Γκαντεμης!!!!
Μπορεί παιδιά να είναι οι καλύτεροι...
Την εμπειρία μου απλά σας αναφέρω και σίγουρα, τρελός δεν είμαι για να λέω κουφά πράγματα...
Αυτό που μου έκαναν σήμερα όμως ήταν άκρος απαράδεκτοι..
Αυτό που πρόσεξα ήταν πως πριν 4 μήνες που είχα πάει,
θυμόμουν πως μου το είχε φτιάξει ένας αρκετά μεγάλος σε ηλικία και πραγματικά είχε κάνει επαγγελματική δουλειά..
Σήμερα μου το έφτιαξε ο πιτσιρικάς και μου έσπασε και τα κλιψάκια που πιάνουν πάνω στην πλάτη που είναι το χερούλι της πόρτας..
Από πίσω έχει κάτι κλιπ που κουμπώνει αυτό το πλαστικό..
Έσπασαν δύο από αυτά...
Φυσικά και τα αντικατέστησαν απλά μου την σπάει η κοροϊδία....
Εσύ το έκανες....
Εγώ άνοιξα τα πλαστικά και έσπασα τα κλιπ.
Και έτσι για να ξέρετε.
Η συγκεκριμένη εταιρία καταγράφει όλες τις ζημιές που έχει το αμάξι γύρω γύρω για να είναι νομικά κατοχυρωμένη.
Όμως όταν ζήτησα αντίγραφο δεν μου έδωσαν!!!
Που σημαίνει πως αν κάνουν κάτι μέσα στο συνεργείο, απλά το σημειώνουν πως προϋπήρχε....
Έτσι απλά κύριοι λειτουργεί αυτή η εταιρία..
Για να τα λέμε όλα όμως, δεν μιλάω για την Carglass γενικά.
Μιλάω μόνο για αυτήν.
Είχα πάει πριν κάποια χρόνια στην Carglass στο ΤΕΙ Αθηνών από πίσω στην λεωφόρο καβάλας…
ΑΨΟΓΟΙ…
Απίθανοι τύποι με άμεση εξυπηρέτηση και επεξήγηση όλης της εργασίας και μάλιστα να είσαι μπροστά να βλέπεις όλη την εργασία..
Εδώ στον Πειραιά, ούτε καν σε αφήνουν να είσαι εκεί να παρακολουθείς την εξέλιξη των εργασιών..
Από εδώ και πέρα αν συμβεί κάτι άλλο πάω κατευθείαν Λεωφόρο Καβάλας… Εδώ πλέον έχει πιτσιρικάδες που τις ζημιές τις φορτώνουν σε εσένα…