Απάντηση: Ατύχημα με Stilo..
Ειναι παιδι απο το Club?Περαστικα να ειναι και φιλε δυστηχως η ευτηχως και 200 αεροσακους να εχουμε εαν ειναι να γινει το κακο θα γινει!!!
ποιος ειναι ?
ειναι καλα τωρα το παλικαρι ?
το αμαξι λαμαρινα ειναι και ξαναγινεται η υγεια ομως .
θυμηθητε και ο face τι επαθε
Παραλιγο να την παθω και εγω πανω σε μια γεφυρα.
Ηρακλειο λοιπον σε γεφυρα βλεπω κινηση μπροστα και ειπα οπως παντα να σταματησω τελευταια στιγμη.
Παταω φρενο και μπλοκαρουν οι τροχοι (κρυα λαστιχα), αφηνω ξαναπαταω και ξαναμπλοκαρουν.
(ABS + κατηφορα + κρυο λαστιχο + δρομος γυαλι = δυσκολος συνδιασμος.)
Δεν προλαβαινα να κανω τιποτα αναγκαστικα βγηκα στο αντιθετο ρευμα και σταματησε ο απεναντι LoL.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
αναφέρομαι σε όσους έχουν εμπλακεί σε ατύχημα με Stilo. Επειδή κάποιος γνωστός μου είχε αυτή την άσχημη εμπειρία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πρώτα από όλα θέλω να του πω περαστικά και δεύτερον, πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και λέω ευχαριστημένος γιατί, βγήκε ζωντανός καθώς άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και σώθηκε με πολύ λίγα τραύματα και με τα χιλιόμετρα που πήγαινε ίσως να μην ήταν κοντά μας σε άλλη περίπτωση με άλλο αυτοκίνητο. Θερμή παράκληση. Μην τρέχετε.. Είναι κρίμα να συμβαίνουν ατυχήματα εκ μέρους τις δίκης μας επιπολαιότητας. Αυτα είχα να πω. Ανάλογες εμπειρίες δεκτές προς γνώση και αποφυγή τέτοιον ανεπιθύμητων γεγονότων γίνονται δεκτές..
Γιάννη δεν ξέρω αν απευθύνεται σε εμένα η περιγραφή σου ( αν Ναί σε ευχαριστώ πολύ :) ) .....
Μέσα σε όλο αυτό το χαμό που συνέβει χαίρομε που τελικά είχα ένα τόσο ασφαλές αμάξι καί παρότι εφύγα με 80+ km καρφί πάνω στις μπαριέρες κανένας δεν έπαθε πραγματικά τίποτα βγήκαμε έξω και ξεσκονιζόμασταν.Ότι και να λένε για τους Ιάπωνες ότι δεν σπάνε δεν χαλάνε ένα έχω να πώ ..Ότι το αμάξι δεν το πέρνει μόνο για ένα μοτερ αλλά κυρίος το πέρνεις για την ασφάλεια που σου προσφέρει...
Υ.Γ Τσάμπα τα βρισίδια που είχε φάει τόσο καιρό για τα Airbag Failure όλα δούλεψαν ρολόι
Αφού δεν είχες επιπτώσεις στην υγεία σου πάλι καλά λοιπόν.
Φτιάχνεται το stilo ή δεν αξίζει & πας για άλλο ?
Περαστικά φίλε, για την ασφάλεια του stilo tα έχουμε ξαναπεί και δυστυχώς την έχω δει και εγώ από κοντά.
Αν σκέφτεσαι να το φτιάξεις, ανταλλακτικά από stilo υπάρχουν και έχει βρομίσει ο τόπος.
Ειπα και εγω, δε θα εβγαινε δημοσια...
Περαστικα και πιστευω καθε τετοια κατασταση σε κανει να βλεπεις τον κινδυνο με σοβαροτητα, ειτε εφταιγες τωρα ειτε οχι.
Περαστικα....
Περαστικά φίλε κ απο εμενα