κολλημα internet explorer 7
παιδια να ρωτησω κατι.εχει εδω και 10 μερες περιπου που οποτε παω να μπω απο τον explorer7 κολλαει και κανει κανα λεπτο να ξεκολλησει στην καθε σελιδα!
μου εχει σπασει τα νευρα!
τι μπορει να φταιει?
επισης οταν μπαινω απο τον mozilla και διαβαζω τα μηνυματα εδω,μετα παταω ανανεωση αλλα δεν σβυνουνε στα νεα μηνυματα!
δηλαδη οταν μπαινουμε,βλεπουμε τοσα νεα μηνυματα
μπαινουμε στα αδιαβαστα και ειναι το χρωμα μπλε εντονο
μολις τα διαβασουμε και πατησουμε ανανεωση γινετε μπλε ανοιχτο
αλλα στον Mozilla παραμενει μπλε εντονο
γιατι?
εντομεταξ παω να μπω σε αλλες σελιδες απο τον Mozilla οπως yahoo,facebook και αλλες και μου βγαζει κατι για cookies!
γιατι?
Απάντηση: κολλημα internet explorer 7
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
παιδια να ρωτησω κατι.εχει εδω και 10 μερες περιπου που οποτε παω να μπω απο τον explorer7 κολλαει και κανει κανα λεπτο να ξεκολλησει στην καθε σελιδα!
μου εχει σπασει τα νευρα!
τι μπορει να φταιει?
επισης οταν μπαινω απο τον mozilla και διαβαζω τα μηνυματα εδω,μετα παταω ανανεωση αλλα δεν σβυνουνε στα νεα μηνυματα!
δηλαδη οταν μπαινουμε,βλεπουμε τοσα νεα μηνυματα
μπαινουμε στα αδιαβαστα και ειναι το χρωμα μπλε εντονο
μολις τα διαβασουμε και πατησουμε ανανεωση γινετε μπλε ανοιχτο
αλλα στον Mozilla παραμενει μπλε εντονο
γιατι?
εντομεταξ παω να μπω σε αλλες σελιδες απο τον Mozilla οπως yahoo,facebook και αλλες και μου βγαζει κατι για cookies!
γιατι?
Όσο αναφορά τον internet explorer δοκίμασε να κάνεις το εξής. Εργαλεία (tools)-επιλογές internet (internet options)- στην πρώτη καρτέλα που σου ανοίγει στα γενικά (general) στο κέντρο λέει διαγραφή (delete), θα σου εμφανίσει μία άλλη καρτελίτσα, επέλεξε από εδώ τα προσωρινά αρχεία, και τα cookies.. μπορείς αν θέλεις να κάνεις και διαγραφή όλων αλλά θα σβηστεί το ιστορίκό των σελιδών που έχεις μπεί καθώς και τα username και τα password που πιθανόν έχεις βάλει να απομνημονευτούν.
Ελπίζω να βελτιωθεί κάπως...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
format έχεις κάνει ποτέ?
τι εννοεις?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
τι εννοεις?
Εννοεί να ξαναπεράσεις τα windows από την αρχή. Όμως αν δεν το έχεις ξανακάνει μην το επιχειρήσεις μόνος σου. Και αν αποφασίσεις να το κάνεις format να μην ξεχάσεις να κάνεις back up στα αρχεία του τοπικού σου δίσκου, γιατί με το format σβήνονται όλα, αφού ουσιαστικά περνάς ξανά από την αρχή τα windows.