Cosmote Internet On The GO
Σκεφτομαι να κανω ενα συμβολαιο για να εχω ιντερνετ παντα μαζι μου κ εχω τις εξης αποριες:
1)Το usb stick που δινουν τι ταχυτητες πιανει πραγματικα?Γιατι το 7.2mpbs σιγουρα ειναι ονομαστικο.
2)Υπαρχει περιπτωση να μην παιζει σε Usb 1.0 ή απλα θα πεσει η ταχυτητα της συνδεσης του?
Δεν μπορω να θυμηθω τι ταχυτητα μεταφορας εχει η usb 1.0.
Απάντηση: Cosmote Internet On The GO
Η Μαρια αν μπει θα σε κατατοπισει πιστευω, καθε μερα τα ακουω αυτα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Σκεφτομαι να κανω ενα συμβολαιο για να εχω ιντερνετ παντα μαζι μου κ εχω τις εξης αποριες:
1)Το usb stick που δινουν τι ταχυτητες πιανει πραγματικα?Γιατι το 7.2mpbs σιγουρα ειναι ονομαστικο.
2)Υπαρχει περιπτωση να μην παιζει σε Usb 1.0 ή απλα θα πεσει η ταχυτητα της συνδεσης του?
Καλημέρα...
Σίγουρα οι ταχύτητες είναι ονομαστικές αλλά αν έχεις καλό σήμα 3G τότε η ταχύτητα είναι ικανοποιητική. Αν έχεις κινητό 3G μπορείς να το δοκιμάσεις αν πιάνει...Γενικώς είναι πολύ εύχρηστο αλλά δεν είναι για όλες τις χρήσεις. Κοινώς δεν είναι adsl. Τώρα για το usb 1.0 δε ξέρω για την cosmote και τι συσκευή δίνει ακριβώς. Πάντως δύσκολο το κόβω να υποστηρίζει usb 1.0. Υπάρχει όμως αντάπτορας που στο μετατρέπει σε usb 2.0.
Το usb stick της vodafone σίγουρα υποστηρίζει μόνο usb 2.0 και αν έχει κάποιος θύρα usb 1.0 μόνο με αντάπτορα κάνει τη δουλειά του. Ψάξε πάντως όλες τις εταιρείες. Αυτό που θα σου πώ εγώ είναι ότι στη vodafone εκτός από προγράμματα με ογκοχρέωση έχουν κάνει προγράμματα και για χρονοχρέωση. 30 ώρες το μήνα με 20 ευρώ.. 100 ώρες το μήνα με 30 ευρώ και απεριόριστο με 49 ευρώ.. Επίσης έχουν φέρει ένα usb (λέγεται onda) το οποίο έχει την δυνατότητα να υποστηρίζει μέχρι και 14.4 download και 2.0 upload, που σημαίνει ότι αναβαθμίζεται το δίκτυο συνεχώς, και ήδη σε κάποιες περιοχές (Αττικής) δίνει μέχρι και 10.0 mbps (μέγιστη θεωρητική ταχύτητα πάντα.) Eνώ όλα τα άλλα stick που παρέχουν στις άλλες εταιρείες είναι μέχρι 7.2mbps προς το παρόν.
Αυτά...ότι άλλο θες πες και αν ξέρω θα απαντήσω...
Ευχαριστω με υπερκαλυψες!!
Νίκο είμαι με την Cosmote εδώ και 1.5 χρόνο ίσως και παραπάνω....
Απόλυτα ευχαριστημένος και με αρκετά καλή κάλυψη στο 3G έτσι ώστε να έχεις καλή σύνδεση πάντα...
Στο συστήνω ανεπιφύλακτα...φαντάσου για 3-4μήνες ήτανε το κύριο internet στο μαγαζί μου μιας και είχα διακόψει την ADSL...
Και αν κρίνω απο τον Γιάννη αυτά τα διαόλια έχουν τρελές πωλήσεις....δεν προλαβαίνει να δίνει...ειδικά με την προσφορά με το netbook...
Οι ταχυτητες της Cosmote ειναι αρκετα ικανοποιητικες εως υπερ αρκετες εαν απλα θες να κανεις μια απλη δουλεια στο Internet και οχι να κατεβαζεις αρχεια γιατι πολυ απλα δεν ειναι για τετοιο σκοπο!!!Παντως ειναι αρκετα γρηγορο και παντα ανπτυσομενο σε ταχυτητες σε συγκριση με τους αλλους δυο!!!
Παιδια επειδη και εγω εχω αποψη ειμαι της αποψης οτι το Kaspersky ειναι το καλυτερο αλλα λιγο βαρυ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Νίκο είμαι με την Cosmote εδώ και 1.5 χρόνο ίσως και παραπάνω....
Απόλυτα ευχαριστημένος και με αρκετά καλή κάλυψη στο 3G έτσι ώστε να έχεις καλή σύνδεση πάντα...
Στο συστήνω ανεπιφύλακτα...φαντάσου για 3-4μήνες ήτανε το κύριο internet στο μαγαζί μου μιας και είχα διακόψει την ADSL...
Και αν κρίνω απο τον Γιάννη αυτά τα διαόλια έχουν τρελές πωλήσεις....δεν προλαβαίνει να δίνει...ειδικά με την προσφορά με το netbook...
Τεο αυτο ειδα κ γω κ λεω να το χτυπησω.Μου αρεσε κ το netbook που απο οτι διαβασα ειναι κορυφη μεχρι στιγμης στα μικρα σε ποιοτητα κατασκευης.
Μια ερωτηση τωρα:
Σε περιπτωση που δεν υπαρχει δικτυο 3G τοτε τι γινεται?Συνδεεται ως GSM?
Απο ταχυτητες?
η συνδεση γινεται με 2g και υπολογισε ταχυτητες σαν απλο 56αρι μοντεμ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
ενα εχω να σου πω μην τολμισεις!το κινητο σου εχει μεγαλυτερες ταχυτητες!το ειχα...:rolleyes: