Απάντηση: New Peugeot 3008
Πολυ μπιχλιμπιδι κ διακοπτης μεσα ρε γμτ..
Εξωτερικα δε τρελαθηκα, μεσα ναι, πολυ ωραιο... θυμιζει γερμανικο πολυτελες αν και βλεπω τιμονι απλο χωρις κουμπακια.
Νομίζω για παιδιά και μετακίνηση οικογένειας ταξίδια κτλ, μαζί με λίγο ήπιο off-roading είναι ότι πρέπει. Επίσης οι κριτικές είναι πολύ καλές και για την οδική συμπεριφορά.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Εξωτερικα δε τρελαθηκα, μεσα ναι, πολυ ωραιο... θυμιζει γερμανικο πολυτελες αν και βλεπω τιμονι απλο χωρις κουμπακια.
όντως εξωτερικά τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι λίγο κουτιά βλ. nissan qashqai, Q5. αλλά αυτό ξεφεύγει λίγο νομίζω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
η Peugeot ποτε δεν εβγαλε τιμονι με κουμπια...τα εν λογο κουμπια που λες τα εχει στα λεβιεδακια!
Δε μου αρεσε εξωτερικα (το ξαναλεω)... και μαλιστα η μεσαια κολωνα (εσωτερικα) σαν μεγεθος ειναι πολυ μικρη... (Σαν μετρο το τιμονι το ειδα)
Απο κοντα πιστευω δε θα ειναι τοσο τρομερο και εσωτερικα.
Δε μου φαινεται να συμφωνει το εσωτερικο με το εξωτερικο.
Θα επαιρνα τζιπακι απο αυτο.
Καλο ειναι...προτοτυπο αυτοκινητο για την Peugeot αλλα δεν ειναι Fiat περιμενετε κι εχω διαβασει οτι θα φτιαξουν κατι καλα κομματια!
ωραιο αλλα γαλλικο ****το?
Γιατί ρε συ Γιάννη τι έχουν τα Γαλλικά?
Ίσα ίσα που πάντα είχαν και φοβερή ανάρτηση, σωστά ρυθμισμένη για άνεση αλλά και καλή οδική συμπεριφορά.