Είστε για μια Πανευρωπαϊκή συνάντηση Stilo?
Αγαπητοί stiloπαθείς!
Θα ήθελα να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να διοργανώσουμε μια Πανευρωπαΐκή συνάντηση stilo στην Ελλάδα!
Πριν αρχίσετε τους χαρακτηρισμούς (καλοδεχούμενοι αν είναι με χιούμορ) να σας ενημερώσω ότι έχω συμμετάσχει σε δύο αντίστοιχες εκδηλώσεις μηχανοκίνητου από την αρχή ως το τέλος σαν οργανωτικό στέλεχος με τα δυο club και ότι η πρότασή μου ίσως και να έχει κάποια βάση.
Αντίστοιχες συναντήσεις στην Ελλάδα
1) Ελληνική λέσχη φίλων 2cvhttp://www.2cvclub.gr
13η Πανευρωπαϊκή συνάντηση 2cv
(Ελλάδα-Σκοτίνα κάμπινγκ ΕΟΤ) 1620 αυτοκίνητα
2) Harley davidson club Hellas http://www.hdch.gr/lesxi.asp?ppage=lesxi
διοργάνωση Super Ράλι 2001-Παραλία Δρέπανου Ηγουμενίτσας 5000
μηχανές - 8000 κόσμος +επισκέπτες
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα stiloclub ανά την Ευρώπη αλλά θεωρώ ότι σήμερα είναι πιο εύκολο λόγω διαδυκτίου να γίνει μια βολιδοσκόπηση!
Η διαδικασία στα παραπάνω είχε ως εξής:Κάθε δύο χρόνια γίνεται μια Πανευρωπαϊκή συνάντηση όπου τα Προεδρεία των χωρών που συμμετέχουν καταθέτουν την δική τους πρόταση η οποία ψηφίζετε και η χώρα που πλειοψηφεί αναλαμβάνει την μεθεπόμενη συνάντηση.
Στην περίπτωσή μας υπάρχουν τα εξής προβλήματα .
Δεν ξέρω αν γίνονται Πανευρωπαϊκές συναντήσεις stiloclub
Δεν υπάρχει προεδρείο και καταστατικό (νομίζω).
Δεν είμαστε μέλος κάποιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου
Επαναλαμβάνω ότι επειδή είμαι σχετικά καινούργιος στο club δεν γνωρίζω την δομή και αν υπάρχει τέτοια διαδικασία, καταθέτω απλά μια πρόταση προς συζήτηση. Αν υπάρχει διάθεση και ικανές συνθήκες το κοιτάμε.
Τα κέρδη μιας τέτοιας κίνησης πολλαπλά!
1) Αρκετά μεγάλα έσοδα από την εκδήλωση.
2) Προσέλευση νέων μελών.
3) Απόκτηση δικής μας στέγης ή και συνεργείου (ουτοπία ε?)
4) Ετσετερά ετσετερά!
Δεκτές όλες οι απόψεις (πάντα με χιούμορ)!!!!...αλλά και σοβαρά!
Άσε που θα μας φέρει πιο κοντά όλους, και μόνο η διαδικασία!
Αναμένω απαντήσεις
Απάντηση: Είστε για μια Πανευρωπαΐκή συνάντηση Stilo?
Νομίζω όχι μόνο το νούμερο 3 είναι ουτοπικό αλλά όλο μαζι.
Μου ακούγεται λίγο ανέφικτο να γίνει.
Πάντως το 3 θα είμασταν και πολύ χλίδα έτσι και υπήρχε!
Εδώ δεν κάνουμε συναντήσεις στις πόλεις μας...
Θέλει πολύ οργάνωση.
Μακάρι όμως να γίνει............... :)
Φίλε Αντώνη εγώ απλά έριξα την ιδέα!
Επειδή τυχαίνει να είμαι και κάτοχος 2cv από το 1987 η άλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που έπεσε η ιδέα το ίδιο ακούστηκε!:D
Σίγουρα υπάρχουν διαφορές με αυτά που έφερα ως παραδείγματα,΄όπως οτι το stiloclub είναι ένα φόρουμ, αλλά είναι θέματα που λύνονται!
Αυτό πού πραγματικά δυσκολεύει πιστεύω, είναι ότι οι σημερινοί ρυθμοί ζωής και τα προβλήματα (κυρίως τα οικονομικά) δεν μας αφήνουν χρόνο να ασχοληθούμε!
Είδωμεν!
ΕΙχανε γινει παλια προσπαθειες για ευρωπαικη συναντηση με αλλα κλαμπ που ειχε γινει μια πρωτοβουλια.
Οσο για την στεγη συνεργειο και αυτο υπηρχε για καποιο καιρο αλλα επεσε.
Ωραίο σαν σκέψη. Και πρωτότυπο μιας και δεν έχει ξαναγίνει.
Η αλήθεια είναι όμως ότι εδώ στην Πανελλήνια και δεν έρχονται αμάξια από την Ελλάδα. Σκέψου να πρέπει να περάσουμε και σύνορα. Πάλι 6-7 θα είμαστε (ανάμεσά τους και γω χε χε χε).
Από την άλλη, αν γίνει προς Ελλάδα η μάζωξη (βλ. φετεινή Celica Πανευρωπαϊκη που θα γίνει Σέρρες - Χαλκιδική) σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή αλλά και πάλι διαισθάνομαι πολλές απουσίες.
Για τα οφέλη. Σαφώς αν γίνει για πρώτη φορά και μάλιστα Ελλάδα θα ακουστεί πολύ στα υπόλοιπα clubs. Από κει και έπειτα, χρηματικά δεν ξέρω πως μπορεί να υπάρξει όφελος, αλλά και για δικό μας συνεργείο το ακούω λίγο κουλό αυτό.
Όσο για την διοικητική δομή του club και τα κατασταστικά, θα σου απαντήσουν οι αρμόδιοι.
Και μιας και περιμένεις και χιουμοριστικές απαντήσεις, πάρε την δικιά μου:
"Άντε ρε νεούδι που ήρθες να μας οργανώσεις και πανευρωπαϊκή! Αρούρι!!"
Συμπέρασμα: είμαι μέσα! (άιντααααα)
Ωραία εμπειρία θα ήταν να είμασταν μέρος μίας τέτοιας εκδήλωσης!
Αν υπάρχει επικοινωνία και με ξένα stilo club forums τότε ας συζητηθεί.
Δε θα ήταν άσχημα για αρχή να κάναμε φέτος μια πανελλήνια κάπου και να μαζευόμασταν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Εγώ θα προσπαθήσω να έρθω σε ότι αποφασισθεί εφόσον έχω πάρει το αυτοκινητάκι μου μέχρι τότε.
stilate εγώ συμμετείχα σε αρκετές εκδηλώσεις Ελλάδα και εξωτερικό (με 2cv) και οφείλω να ομολογήσω...ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε!
Το μεγάλο όπλο είναι ότι η Ελάδα είναι πολύ καλός τουριστικός προορισμός και η ιδέα να κάνει ο άλλος διακοπές 1 εβδομάδα και παράλληλα το χόμπι του με συναυλίες χαπενινγκ κλπ είναι δελεαστικότατο! Η Harley φαντάσου ότι το ξαναπήρε για το 2010 πανηγυρικά για 2η φορά μέσα σε μια 10ετία!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Ωραία εμπειρία θα ήταν να είμασταν μέρος μίας τέτοιας εκδήλωσης!
Αν υπάρχει επικοινωνία και με ξένα stilo club forums τότε ας συζητηθεί.
Δε θα ήταν άσχημα για αρχή να κάναμε φέτος μια πανελλήνια κάπου και να μαζευόμασταν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Εγώ θα προσπαθήσω να έρθω σε ότι αποφασισθεί εφόσον έχω πάρει το αυτοκινητάκι μου μέχρι τότε.
Η πανελλήνια εφέτη πραγματοποιήθηκε...
Περτούλι baby!!!!!!
Βέβαια αν πείτε ότι χρειαζόμαστε επανάληψη εγώ είμαι μέσα πάλι! :D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Η πανελλήνια εφέτη πραγματοποιήθηκε...
Περτούλι baby!!!!!!
Βέβαια αν πείτε ότι χρειαζόμαστε επανάληψη εγώ είμαι μέσα πάλι! :D:D:D
Ναι το ξέρω αλλά ήμουν εις το εξωτερικόν...
Τώρα καλοκαιράκι όμως αν δε σας χαλάει εννοούσα πάλι κάτι γίνετε!!!
Ας συζητήσουμε όμως και με τους υψηλόβαθμους του forum αν είναι εφικτή η πανευρωπαϊκή....
Μόλις ολοκληρωθεί αυτή να ξεκινήσουμε την παγκόσμια!!!!!:p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ωραίο σαν σκέψη. Και πρωτότυπο μιας και δεν έχει ξαναγίνει.
Η αλήθεια είναι όμως ότι εδώ στην Πανελλήνια και δεν έρχονται αμάξια από την Ελλάδα. Σκέψου να πρέπει να περάσουμε και σύνορα. Πάλι 6-7 θα είμαστε (ανάμεσά τους και γω χε χε χε).
Από την άλλη, αν γίνει προς Ελλάδα η μάζωξη (βλ. φετεινή Celica Πανευρωπαϊκη που θα γίνει Σέρρες - Χαλκιδική) σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή αλλά και πάλι διαισθάνομαι πολλές απουσίες.
Για τα οφέλη. Σαφώς αν γίνει για πρώτη φορά και μάλιστα Ελλάδα θα ακουστεί πολύ στα υπόλοιπα clubs. Από κει και έπειτα, χρηματικά δεν ξέρω πως μπορεί να υπάρξει όφελος, αλλά και για δικό μας συνεργείο το ακούω λίγο κουλό αυτό.
Όσο για την διοικητική δομή του club και τα κατασταστικά, θα σου απαντήσουν οι αρμόδιοι.
Και μιας και περιμένεις και χιουμοριστικές απαντήσεις, πάρε την δικιά μου:
"Άντε ρε νεούδι που ήρθες να μας οργανώσεις και πανευρωπαϊκή! Αρούρι!!"
Συμπέρασμα: είμαι μέσα! (άιντααααα)
Νέος στο stilo club, αλλά παλιά π**τάνα στις λέσχες!χεχεχε Το 1991 γράφτηκα στην λέσχη 2cv και είμαι ακόμα! Από τους καλλίτερους μου φίλους τα παιδιά! Το γλεντάμε όπου και όταν βρισκόμαστε με τουρνουά δηλοτής και άφθονο ποτό!
Άντε ξεβολευτείτε λίγο από το ποντίκι να τα πούμε face to face! Οι μεγάλες αποφάσεις δεν βγαίνουν από νηφάλιους και σώας τας φρένας!
Αρίμπα!:D