Θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται για να είναι κανείς ενεργό μέλος στο stiloclub.Δηλαδή να μπορεί να δει φωτό να έχει πρόσβαση στο garage και να μπορεί γενικά να έχει πρόσβαση στα κρυφά σημεία του site..
Printable View
Θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται για να είναι κανείς ενεργό μέλος στο stiloclub.Δηλαδή να μπορεί να δει φωτό να έχει πρόσβαση στο garage και να μπορεί γενικά να έχει πρόσβαση στα κρυφά σημεία του site..
Κρυφά σημεία?
Δεν νομίζω κάποιος να μην μπορεί να δεί κάτι....
Μηπως αναφερεσαι στο members2009 φιλε μου?
Νομιζω για κατι τετοιο λεει...Boring Moderator
Αυτο ναι εχει να κανει με τα χρηματα που ειχαν δωθει τοτε απο οσους ηθελαν για να πληρωθει το πακετο για το site.
Περισσοτερα θα σας πει ο Thodoris γιαυτο το θεμα.
Ουαου! Δηλαδή μόνο όσοι έδωσαν μια χρονια 15 ευρω εχουν πρόσβαση και ολοι οι παλοιοι που δεν εδωσαν μια φορα στα @ρχιδι@ μας! Καλοοοοοο!!! Αυτό είναι το stiloclub... Μπραβο moderators είσαστε υπέροχοι...
Καλά επειδή εσύ είσαι παλιός θα σκύψουμε κιόλας....
Τι λές ρε Νίκο...σύνελθε...
Και του χρόνου αν πούμε να δώσουμε 5, 10, 15, 20 δεν ξέρω και εγώ πόσα έτσι θα είναι...
Έτσι ήτανε απο πάντα...αλλά μάλλον δεν το θυμάσαι ή κάνεις ότι δεν το θυμάσαι...
Τέλος πάντων πολύ κακό για το τίποτα... έτσι ήτανε, έτσι είναι και έτσι θα είναι...
Και λίγο είναι αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν τα παιδιά που δώσανε 15 ευρώ...και λίγο...
Ειδες τι εκανες τωρα!?Ειδες!?
Θυμωσες το Boss...αυτο εκανες!Ντροπη σου!
Boss χαλαρωσε,εγω μαζι σου ειμαι!μην ανησυχης...θα το παλεψουμε!θα την βρουμε την ακρη!
Ντροπη σου Νικο!!!!!!!!!!!!!