Αγορά Stilo με πρόβλημα στην Ηλιοροφή
Παιδιά Καλησπέρα!
Είμαι λίγο πρίν την αγορά Stilo!
Εχω βρει ένα σε πολύ καλή τιμή και άψογη κατάσταση αλλά δεν ανοίγει η ηλιοροφή!Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο είναι ακίνητο για πάνω από ένα χρόνο!Το κουρτινάκι ανοίγει κανονικά,το πρώτο κομμάτι ανεβαίνει αλλά τα υπόλοιπα δεν σείρονται προς τα πίσω!Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα και πρέπει να πάρω μια απόφαση μέχρι μεθαύριο θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι μπορεί να φταίει και με τι κόστος επισκευής!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Απάντηση: Αγορά Stilo με πρόβλημα στην Ηλιοροφή
Το πιθανότερο είναι να έχει σπάσει το εξάρτημα από τις ντίζες. Κόστος 1500 (πέρσι). Υπολόγισε κανα 1700άρι φέτος.
Πράξε αναλόγως.
Ποσο το βρήκες το αμαξι και πόσα κυβικα ειναι(αν επιτρεπεται)?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Toubanos
Παιδιά Καλησπέρα!
Είμαι λίγο πρίν την αγορά Stilo!
Εχω βρει ένα σε πολύ καλή τιμή και άψογη κατάσταση αλλά δεν ανοίγει η ηλιοροφή!Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο είναι ακίνητο για πάνω από ένα χρόνο!Το κουρτινάκι ανοίγει κανονικά,το πρώτο κομμάτι ανεβαίνει αλλά τα υπόλοιπα δεν σείρονται προς τα πίσω!Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα και πρέπει να πάρω μια απόφαση μέχρι μεθαύριο θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι μπορεί να φταίει και με τι κόστος επισκευής!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Γιατί δεν παίρνεις του TRIBL7 ΄που είναι σε πλήρη λειτουργεία και άψογο?
Tribal δαγκωτό!!!
Πάρε κάτι προσεγμένο με όλα τα εξτρα γιατί μπροστά σου θα τα βρεις όλα!
Το stilo όποιος το παίρνει επειδή είναι πολύ σπορ φατσούλα (3π) θέλει να το έχει ψιλοφτιαγμένο τουλάχιστον οπτικά!
Πάρε κάτι έτοιμο λοιπόν και μην βολοδέρνεις σε μάντρες κλπ.
Πάντα σύμφωνα με το μπατζετ σου φυσικά.
Αν δεν το πάρεις εσύ...θα σπάσω τον κουμπαρά μου...και θα πάρω εγώ το αρωματάκι που έχει στον καθρέφτη!:D
Το αυτοκίνητο είναι 1.6 του 2003 σε μπλε ανοιχτό χρώμα έχει 53.000 πραγματικά χιλιόμετρα και είναι άβαφο!Η τιμή του είναι 5000 και ίσως λίγο παρακάτω!Δε χρειάζεται να πω για διζωνικό κλιματισμό και λοιπά!Εχει τα πάντα!Πόσο το δίνει ο φίλος εδώ;
Απεχουμε αδερφε πολυ απο τις 5000 ευρω που θες να δώσεις.
Οτι πληρωνεις παιρνεις στην ζωή μας!!
Δηλαδή το δικό σου έχει καινούργια οροφή;Βελτιωμένη;Χάλασε και την άλλαξες;Αν όχι τότε ποιος μου λέει ότι δεν θα χαλάσει σε ένα μήνα;
Mαλλον επειδη εχεις και λιγα post δεν εχεις καταλάβει το ύφος των παιδιών εδω.Δεν προσπαθησε κανενας να σου πουλησει το αμάξι μου απλα καποιο απο τα παιδια στο προτεινε σαν ιδέα.
Εγω σου τόνισα οτι απέχουμε πολυ στα λεφτα αφου εσυ κοιτας να παρεις κατι που εχει 5000 και εγω το δίνω 6700.
Το οτι πληρώνεις παίρνεις ελπιζω να μην ισχυσει στην περιπτωση σου και να παρεις κατι καλο και να μην σου χαλασει ποτε.
Και αν θες αλλαξε λιγο και το υφος οταν γραφεις κανενας εδω μεσα δεν ειναι εχθρος σου.