Τέλος εποχής... Αρχή μιας νέας!!!
http://www.imageshack.gr/files/athdxg3jrubt0op38z8z.jpg
Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του αυτοκινήτου μου. Οι περισσότεροι το γνωρίζατε, είτε ιντερνετικά, ειτε από κοντά. Μετά από πολλή σκέψη κ προβληματισμούς αποφάσισα να το δώσω, κ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε ο καινούριος του ιδιοκτήτης. Το αμάξι το έδωσα όπως ακριβώς ήταν, δεν έβγαλα σχεδόν τίποτα από πάνω. Ελπίζω να χαρίσει τις ίδιες κ ακόμα περισσότερες χαρές στο παλικάρι που το πήρε...
Το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο θα το βλέπω πού κ πού, κ ελπίζω το παλικάρι να μου το δίνει κ καμιά βόλτα!!!
Πλεον είμαι σε αναζήτηση του καινούριου μου --μεταχειρισμένου-- αυτοκινήτου. Ενώ αρχικά σκεφτόμουν για fiat coupe 16v turbo, τα μέτρα φορολογίας κ τα πολύ υψηλά τέλη κυκλοφορίας με έκαναν να το ξανασκεφτω. Έτσι κατέληξα στο εξής μοντέλο: BMW 318is χρονολογίας 96-98 (με το μοτέρ Μ44, 1900cc).
Εαν έχετε τίποτα υπόψιν σας, ρίχτε το. Υπόψιν, ψάχνω για αμάξι με το M-pack, δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή κλπ...
Απάντηση: Τέλος εποχής...
Αν επιτρέπεται φίλε πόσα χρήματα το έδωσες?
Άντε με το καλό να βρείς καινούριο αυτοκίνητο και μακριά απο το Μήτσο μην σου αλλάξει μυαλά...
Το αυτοκίνητο πάει, εγώ θα συνεχίσω κανονικά εδώ μέσα (έχουμε κ τόσα χρόνια στην πλάτη άλλωστε :P ).
Θόδωρα ο Μήτσος κ ο Σάκης έχουν δεινοπαθήσει το τελευταίο διάστημα. Κάθε απόγευμα τους φορτώνω κ παίρνουμε σβάρνα τις μάντρες κ τους ιδιώτες, για να βρούμε το κατάλληλο αυτοκίνητο...
Η ατάκα της εβδομάδας είναι "Ναι ρε συ, αλλά θέλει ψάξιμο το αμάξι..."
Φιλε πραγματικα στεναχωρηθηκα που το εδωσες και δεν προλαβα να κανουμε εκεινη την κοντρα που σου ειχα υποσχεθει οταν εσυ το ειχες 1.4 και εγω 1.2 και ειχα μετρησεις χλμ!!!!Περιμενα την δικια μου ωρα αλλα δεν ηρθε!!!
Αντε με το καλο να παρεις το καινουριο αμαξι!
"Ναι ρε συ, αλλά θέλει ψάξιμο το αμάξι..."
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
,μμμμμμμμμμμμμμπμπμπμμπμπμπμπμπμπμπμπμπμμεεεεεεεεε εεεεεεεμπεεεεεεεε
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμββββββεεεεεεεεεεεεεεε
αυτο δε παει βημα που θες ασε που σπαει μοτερ για πλακα διλαδι τις Σερρες τις ξεχνας
κριμα αρη δε κνουνε για σενα τα μπεμβε.
και κατι ακομη με 2000 κιβικα δε μπορεις φορολογικα να το κρατησεις (ενα μοτερ που δε βγαζει προβληματα )και ενα 1900 κιβικα μπορεις ?(που θα σε σκησει στα προβληματα?)
εδω ειναι η παρημεια οποιος φοβατε μη χασει το καρφι δε χανει μονο το πεταλο αλλα χανει και το αλογο φιλε τι να πω εσυ μαλλων ξερεις καλητερα .
"Ναι ρε συ, αλλά θέλει ψάξιμο το αμάξι..."
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Το αυτοκίνητο πάει, εγώ θα συνεχίσω κανονικά εδώ μέσα (έχουμε κ τόσα χρόνια στην πλάτη άλλωστε :P ).
Αυτό έλειπε!
Άντε ρε! Καλοτάξιδο να σου είναι το καινούργιο! Με το καλό!
Και για άλλη μια φορά: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ CC!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
http://www.imageshack.gr/files/athdxg3jrubt0op38z8z.jpg
Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του αυτοκινήτου μου. Οι περισσότεροι το γνωρίζατε, είτε ιντερνετικά, ειτε από κοντά. Μετά από πολλή σκέψη κ προβληματισμούς αποφάσισα να το δώσω, κ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε ο καινούριος του ιδιοκτήτης. Το αμάξι το έδωσα όπως ακριβώς ήταν, δεν έβγαλα σχεδόν τίποτα από πάνω. Ελπίζω να χαρίσει τις ίδιες κ ακόμα περισσότερες χαρές στο παλικάρι που το πήρε...
Το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο θα το βλέπω πού κ πού, κ ελπίζω το παλικάρι να μου το δίνει κ καμιά βόλτα!!!
Πλεον είμαι σε αναζήτηση του καινούριου μου --μεταχειρισμένου-- αυτοκινήτου. Ενώ αρχικά σκεφτόμουν για fiat coupe 16v turbo, τα μέτρα φορολογίας κ τα πολύ υψηλά τέλη κυκλοφορίας με έκαναν να το ξανασκεφτω. Έτσι κατέληξα στο εξής μοντέλο:
BMW 318is χρονολογίας 96-98 (με το μοτέρ Μ44, 1900cc).
Εαν έχετε τίποτα υπόψιν σας, ρίχτε το. Υπόψιν, ψάχνω για αμάξι με το M-pack, δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή κλπ...
Αρη ο αδερφος μου εχει ενα τετοιο και θελει να το δωσει αλλα ειναι Gabrio και οχι 318is το απλο 318 ... Μπρος πισω M-προφυλακτυρες, Κλιμα ( οχι Air-Condition) 17" Ζαντες, Δερματινα θερμαινομενα καθισματα, κτλ...
Εγω λυπηθηκα παντως που το εδωσε γιατι το αμαξι ειναι πανεμορφο και μεσα και εξω.Ενας θεος ξερει τι ιδρωτα και τι πευκακι εχει πεσει εκει πανω :P Ελπιζω το παιδι που το πηρε να το χαρει.
εγώ λυπήθηκα που το έδωσε και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που θέλει να πάρει..