να παει κανεις ή να μην παει??????
παιδια θελω την γνωμη σας για κατι που σκεφτομαι να κανω στην ζωη μου:confused::confused:....οποιος 8ελει μπορει να μου απαντηση ολες οι αποψεις δεκτες.....οπως γνωριζεται πολλοι απο εσας το απαγγελμα μου ειναι ψυκτικος(ή οπως λεει και ο sn7per ψυχιατρος)
αλλα σκεφτομαι τωρα που ειναι ακομη νωρις να αλλαξω πορεια και να μπω στον στρατο σαν ΕΠΟΠ(ή οπως αλλιως θελετε να το πειτε)
ξερω πως καποιοι απο εδω οπως ο μπαμπης ειναι στον στρατο αλλα σκεφτομαι αν αξιζει ο κοπος να παω η οχι....γενικα δεν ξερω ακομη τι να κανω:confused::confused::confused:....
ευχαριστω.......
Απάντηση: να παει κανεις ή να μην παει??????
Αυτό είναι απόφαση ζωής & πρέπει να τα ζυγίσεις πολύ καλά τα πράγματα.
1.Αν αντέχεις τις μεταθέσεις
2.Αν αντέχεις τα χούγια του στρατού
3.Σίγουρα έχεις τη σιγουριά & όχι την αβεβαιότητα του ελεύθερου επαγγέλματος
Κι άλλα πολλά θετικά & αρνητικά
Σκέψου το
Σαν ποιο εμπειρος πιστευω μετα απο 30χρονια στην αεροπορια πιστευω αυτα που θα γραψω να σε βοηθησουν .Ο θεσμος των ΕΠΟΠ ειναι καλος και τον προλαβα αλλα ισχυουν αλλα για τον στρατο(μεταθεσεις θα ακολουθησει η οικογενεια:)-πολλες σκοπιες-αλλη νοοτροπια ο υπξκος του στρατου σε συμπεριφορα αλλα για αεροπορια ποιο λιγες μτθ- λιγοτερες σκοπιες αλλη συμπεριφορα του υπξκου κ αλλα ναυτικο(ολο σε καραβι κ χαλια νοοτροπια υπαξκων)χρειαζεται πειθαρχια υπακοη κ καλη συμπεριφορα .Αν παρει η αεροπορια καλο ειναι να πας εκει.Αν εισε ευχαριστημενος με την δουλεια σου κ θες να εισε εσυ το αφεντικο κατσε εκει και προσπαθησε να γινεις ο καλυτερος .Απο εποπ μπορεισ καποια στιγμη να φυγεις κ να εχεις καποια μορια για το δημοσιο. Τα χρηματα ειναι καλα αλλα αν παρεις μετθ δεν θα σου φτανουν . Οτι αλλο θες εδω ειμαι. Μπορεις να μπεις κ στο σαιτ της αεροποριας (www.haf.gr)
Λοιπον κατσε καλα εσυ δεν ξερεις...αχ παρη...θα το μετανιωσεις πικρα!
Εχω θειο ταγματαρχη στην Α/Μ ΤΑΞ Ν.Σαντας...το ξερω καλα το παραμυθι!
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν θες παμε για καφε να στα πω και απο κοντα...
Αν και δεν σε ξέρω καλά το μόνο που θα έλεγα σε κάποιον για το συγκεκριμένο είναι όχι. Το λέω το όχι γιατί δεν είναι εύκολο...
Έχω αρκετούς φίλους που πήγανε και μετά σηκωθήκανε και φύγανε...και οκ φεύγεις αλλά δεν είναι κρίμα να χάσεις κάποια χρόνια απο την ζωή σου?
(Μην ξεχνάς και τι λέγανε στο στρατό για τους ΕΠΟΠ...)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mpoykovi
Σαν ποιο εμπειρος πιστευω μετα απο 30χρονια στην αεροπορια πιστευω αυτα που θα γραψω να σε βοηθησουν .Ο θεσμος των ΕΠΟΠ ειναι καλος και τον προλαβα αλλα ισχυουν αλλα για τον στρατο(μεταθεσεις θα ακολουθησει η οικογενεια:)-πολλες σκοπιες-αλλη νοοτροπια ο υπξκος του στρατου σε συμπεριφορα αλλα για αεροπορια ποιο λιγες μτθ- λιγοτερες σκοπιες αλλη συμπεριφορα του υπξκου κ αλλα ναυτικο(ολο σε καραβι κ χαλια νοοτροπια υπαξκων)χρειαζεται πειθαρχια υπακοη κ καλη συμπεριφορα .Αν παρει η αεροπορια καλο ειναι να πας εκει.Αν εισε ευχαριστημενος με την δουλεια σου κ θες να εισε εσυ το αφεντικο κατσε εκει και προσπαθησε να γινεις ο καλυτερος .Απο εποπ μπορεισ καποια στιγμη να φυγεις κ να εχεις καποια μορια για το δημοσιο. Τα χρηματα ειναι καλα αλλα αν παρεις μετθ δεν θα σου φτανουν . Οτι αλλο θες εδω ειμαι. Μπορεις να μπεις κ στο σαιτ της αεροποριας (
www.haf.gr)
ευχαριστω:)...δεν εχω αποφασισει ακομη σιγουρα αν και σημερα περασα συνεντευξη:confused::confused:...θα κοιταξω και για την αεροπορια σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα....αν και η ιδικοτητα που δηλωσα μου ειπαν πως ειναι πολυ καλη και οχι με πολλες αγκαριες και μεταθεσεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Λοιπον κατσε καλα εσυ δεν ξερεις...αχ παρη...θα το μετανιωσεις πικρα!
Εχω θειο ταγματαρχη στην Α/Μ ΤΑΞ Ν.Σαντας...το ξερω καλα το παραμυθι!
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν θες παμε για καφε να στα πω και απο κοντα...
αντε σηκωσε το τηλ να παμε για καφε:mobile::mobile::mobile::mobile:....σημερα που ειμαι σαλονικη και εχω και ελευθερο χρονο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Αν και δεν σε ξέρω καλά το μόνο που θα έλεγα σε κάποιον για το συγκεκριμένο είναι όχι. Το λέω το όχι γιατί δεν είναι εύκολο...
Έχω αρκετούς φίλους που πήγανε και μετά σηκωθήκανε και φύγανε...και οκ φεύγεις αλλά δεν είναι κρίμα να χάσεις κάποια χρόνια απο την ζωή σου?
(Μην ξεχνάς και τι λέγανε στο στρατό για τους ΕΠΟΠ...)
thodori εχεις δικαιο δεν γνωριζομαστε αλλα νομιζω πως αυτο που 8α πω το καταλαβαινεις γιατι και εσυ ελευθερος επαγγελματιας εισαι...βλεπω παρα πολλους δημοσιους υπαλληλους που δουλευουν 8 ωρες και πληρωνονται καθε 15 μερες και μου λεν οτι κουραζονται:mad::mad:...για να μην παρεξηγηθω οχι οτι εχω κατι με εσας απλα ειναι καποιοι που δεν λεν να καταλαβουν οτι παιρνουν λεφτα χωρις αγχος:yikes:.....αντιθετα εχω δουλευω 15 και 18 ωρες για να παρω τα λεφτα που παιρνουν αυτοι και χωρις να εχω σιγουρο μελλον....γιατι λοιπον να μην γινω σαν αυτους αν μπορω και αν θελω και αλλα λεφτα να βγαζω κατι εκστρα οταν μπορω..εχω αδικο???γιατι στην χωρα μας αυτο γινεται παρα πολλες δουλειες στην μαυρη
Σε αυτό που λές έχεις δίκιο...το 8ωρο του δημόσιου υπαλλήλου είναι πάντα ζηλευτό..και είναι γιατί μετά το 8ωρο δεν έχεις άγχος (το 95% των δημ.υπαλλήλων τουλάχιστον).
Απο κει και πέρα ο στρατός που λές δεν είναι σαν το δημόσιο ακριβώς...έχει σκοπιές, ασκήσεις, χειρωνακτική δουλειά, τιμωρίες, διαταγές, βλάκες και ενα σωρό άλλα.
Χίλιες φορές υπάλληλος στο δήμο στον τομέα καθαριότητας και να σκουπίζω με ενα καροτσάκι το δρόμο...
(Πάντως στεναχωριέμαι που βλέπω άτομα να φεύγουν απο ελευθ. επαγγελματίες και να αναζητούν απελπισμένοι λύσεις...αλλά εκεί μας σπρώχνουν...όταν εμένα η εφορία μου πέρνει 1500 το μήνα ποσο να αντέξεις...ας μην τα σκέφτομαι γιατι βλέπω να φεύγουμε μαζι για εποπ).
φιλε θοδωρη δεν ειναι ασχημο αυτοι που πηγαν κ τους πηραν μετα που εφυγαν κ ειχαν παρει τη θεση καποιον που ηθελαν να πανε κ δεν μπηκαν γιατι μη νομιζεις αν δεν εχεις καποιον να βοηθησει δεν σε παιρνουν κ λεω κ παλι εντελως διαφορετικη νοοτροπια στα τρια σωματα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mpoykovi
φιλε θοδωρη δεν ειναι ασχημο αυτοι που πηγαν κ τους πηραν μετα που εφυγαν κ ειχαν παρει τη θεση καποιον που ηθελαν να πανε κ δεν μπηκαν γιατι μη νομιζεις αν δεν εχεις καποιον να βοηθησει δεν σε παιρνουν κ λεω κ παλι εντελως διαφορετικη νοοτροπια στα τρια σωματα
θα συμφωνισω και παλι μαζι σου...εντελως διαφορετικα τα 3 σωματα μεταξυ τους....
thodori εμενα 3200 παρακαλω...γιαυτο θελω να την κανω γιατι βλεπω οτι δεν θα εχουμε μελλον