Απάντηση: TEΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010
Αν αυτά είναι "πράσινα" τέλη εγώ είμαι μπλέ σαν στρουμφάκι.
24-3-2007 ειμαι εγω και αντι να πλιρωσω 240 θα δωσω 222?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sailo
24-3-2007 ειμαι εγω και αντι να πλιρωσω 240 θα δωσω 222?
Εσυ απ'ότι κατάλαβα 182
και αυτα που ειναι πριν το 1996? τα κανουν κατασχεση και τα καινε στο Συνταγμα προς παραδειγματισμο???
πρασινα τελη και πρασινα αλογα...
Αλλη μια χαζομαρα της κυβερνησης (για να μην πω τιποτα αλλο).
Οτι να'ναι ειμαστε!
Τουλαχιστον ας δωσουν κινητρα να μπορεσουν ολοι αυτοι που εχουν παλια αυτοκινητα να τα αλλαξουν!
Ρε παιδιά, θα τρελαθώ....Δηλαδή το C3 της Μαρίας 1100cc του 2003 είναι πιο ρυπογόνο από ένα τζιπ του 2007....Θα την κάνω ψώνιο με το τυρόγαλο (Σουφλιάς) ρε γμτο....
Για κατσε να παρω τηλ την Μαρια να της την πω γιατι μας την λεει καθε φορα οτι ειναι σαραβαλα τα αμαξια μας!!!Γεια σου ρε Σουφλια!Εισαι παλικαρι!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Για κατσε να παρω τηλ την Μαρια να της την πω γιατι μας την λεει καθε φορα οτι ειναι σαραβαλα τα αμαξια μας!!!Γεια σου ρε Σουφλια!Εισαι παλικαρι!!!!
Εσύ να ευχαριστείς τον Θεό που το δικό σου είναι 1,2 (και εμένα 1,6)...:D
Μου φτιάξατε την μέρα πρωί πρωί....κάθε μέρα που έρχομαι στη δουλειά και διαβάζω ειδήσεις διαβάζω και άλλον ένα τρόπο για να μου πέρνουν τα λεφτά... Έχω αγανακτήσει απο αυτό το πράγμα, το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να τα πάρει απο όλους και προφανώς πολύ περισσότερο απο αυτούς που δεν τα έχουν γιατί αυτά τα μέτρα αυτούς έχουν στόχο...
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της χρονολογίας με τίποτα. Απο την στιγμή που ένα μοντέλο είναι στην παραγωγή έστω απο το 2003 εως το 2007 και μετά αντικαθίσταται απο το νέο μοντέλο σίγουρα αυτό το αμάξι θα έχει τον ίδιο κινητήρα για τα μοντέλα του. Δεν νομίζω ο 1600αρης πχ του stilo να άλλαξε απο το 2000 μέχρι το 2008. 8 χρόνια τον ίδιο κινητήρα είχε αλλά ο ένας θα πάρει λεφτά πίσω και ο άλλος θα πληρώσει κανονικά την 50αρα του...
Αρα το μέτρο σε τι αποσκοπεί? Στο να τα πάρει και να τα πάρει χοντρά απο αυτούς που ίσα ίσα τα βγάζουν πέρα... Γιατί δεν είναι δυνατόν να ζητάς έτσι. Αυτός που έχει ένα αμάξι παλιό και με το ζόρι τα βγάζει πέρα τον ρωτάει ο κουφός και ο χοντρός αν έχει λεφτά να πάρει άλλο αμάξι? Σιγα μην τους νοιάξει... Αυτό το μέτρο ευνοεί μόνο τους πλούσιους γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να πάρουν αμάξι κάθε 2-3 χρόνια, ο οικογενειάρχης με τα 3 παιδιά που πήρε ένα αμάξι το 2003 και με το ζόρι το συντηρεί του ζητάει να πληρώσει τα κερατιάτικα...
Θα ψαχτώ πάντως για το θέμα και καλό είναι να ψαχτούν και άλλοι γιατί είναι κατάφορη αδικία αυτό το πράγμα...όχι να χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα τα πράσινα τέλη και άλλες τέτοιες μπούρδες για να μας πέρνουν το χρήμα που βγάζουμε με ιδρώτα...
Δεν θα πληρώνουμε εμείς τις ατασθαλείες του Βουλγαράκη, τις Βίλες του Ρουσόπουλου, τις μίζες της Μιζενς και ένα σωρό άλλα...