Απάντηση: Κλεμμένο Connect Nav+...
Sorry φίλε,να υποθέσω ότι & από την cls δε έχετε νέα?
Κρυμας ρε Νικο και το ειχα βαλει στο ματι...
1)Εμαθες πως το ανοιξαν το αμαξη?
2)Ειχες βαλει τον συναγερμο?
3)Πηγες σε ενα Α.Τ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Κρυμας ρε Νικο και το ειχα βαλει στο ματι...
1)Εμαθες πως το ανοιξαν το αμαξη?
2)Ειχες βαλει τον συναγερμο?
3)Πηγες σε ενα Α.Τ?
1) Απλά σπάσανε το τζάμι.
2) Τον είχα εκτός τον συναγερμό γιατί το αμάξι καθότανε και τελείωνε η μπαταρία.
3) Δεν χρειάστηκε να πάω σε ΑΤ. Ήταν στην αυλή του συνεργείου που το είχα αφήσει, και τα ανέλαβε όλα ο ιδιοκτήτης του συνεργείου. Αυτός θα αντκαταστήσει και την ζημιά.
Στο ειπα κ παλιοτερα...κανε ενα ευχελαιο..δεν σε βλεπω καλα.Μια το Passat μια το Stilo τωρα..
Αμάν ρε φίλε. Λες να είναι ο Κάλφας ο δράστης? Αυτός το χαλβάδιαζε το NAV+!
εμενα παλι μου φαγανε τα φλασακια απο τα φτερα και το κακο ειναι οτι βραχυκυκλοσανε και ηθελε αλλα γη και η φυσα τι να πεις τωρα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Αυτό το καλοκαίρι μας πήγε καλά με τις κλοπές. Στην αρχή η CLS του πατέρα μου, τώρα το NAV+ του Stilo μου.
Λοιπόν, μου κλέψανε πριν από καμιά εβδομάδα το Connect NAV+ από το αμάξι. Το πλαίσιο είναι βαμμένο ασημί σκούρο (δεν είναι το μανίσιο χρώμα). Αν του κάνουν κανενώς "πάσα" NAV+ σε καλή τιμή, ας έχει το νου του και αν θέλει ας με ειδοποιήσει...
Δεν ξέρω και τι παίζει με το ΡΙΝ που έχει η συσκευή. Υποψιάζομαι ότι έχουν βρει το κόλπο και την ξεκλειδώνουν, σωστά? Διαφορετικά τους είναι άχρηστο...
φίλε Νίκο τυχαία έπεσε το μάτι μου σε αυτό http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=60094&cid=4
κοίτα μήπως έχει καμία σχέση...σου εύχομαι καλή επιτυχία
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
Σε ευχαριστώ Ανδρέα, θα ρωτήσω να μάθω τι παίζει... ;)