ποσοι φορουμιτες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα?
Απάντηση:
1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί.
14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία.
7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας.
1 για να μετακινήσει το τόπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών.
2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και προτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών.
7 για να υποδείξουν Greeklish / ορθογραφικά / γραμματικά λάθη στα posts.
5 για να την πουν στους moderators που επέτρεψαν τα λάθη αυτά.
3 moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών.
6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρετε λάμπα ή λάμ-πα...
άλλοι 6 που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ηλίθιους.
2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας.
15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή
19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείτι με λάμπες και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες
11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά.
36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θα βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιες οι χειρότερες.
7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών.
4 για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος.
13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και προσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile.
5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ.
4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα.
13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Google.
και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή...
:):):)
Απάντηση: ποσοι φορουμιτες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα?
Δήμο!!! Καιρό είχα να σε δω να συμμετέχεις ρε παλικάρι!!!
Πάρε τηλέφωνο να κανονίσουμε να πάμε πουθενά να τα πούμε ξέρεις εσύ!!!!
φιλε ειχαμε μιλησει και μου ειπες οτι ειχες τρελη δουλεια το καλοκαιρι, γιαυτο και δεν σε ζαλιζα...σε πηρα και αλλη μια τηλ και δεν απαντησες :p
θα τα πουμε απο βδομαδα αν ειναι...
δεν πολυ μπαινω γιατι εχω λιωσει στο warcraft ο κατεστραμμενος χαχαχα
Το καλοκαίρι πέρασε..
Ο καιρός ζητά επανασύνδεση...
Κάλε σε με και θα είμαι στην αγκαλιά σου σε λίγα λεπτά...
Θα φέρω εγώ τα λουλούδια..
Εσύ φέρε τα υπόλοιπα από την δουλειά (Χειροπέδες, κλόπς και άλλα ξέρεις εσύ!!!)
Περιμένω να πάμε εκεί που ξέρεις να πιούμε καφέ με την γνωστή βόλτα με τα cars μιας και πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά στον χειμώνα οι νέοι..
Να πούμε και στον Laki και στον Panther και στον stelio να πάμε στα γνωστά στέκια των Αθηνών να περάσουμε πάλι τα απίστευτα του περασμένου χειμώνα!!
Θα πούμε και στον Stilo make Style να ανέβει σε κανένα καπό από την χαρά του να γουστάρουμε!!!!!!
Υ.Γ.
Σταμάτα να το καις στο warcraft.. Δεν του αξίζει τέτοια τύχη....
Περιμένω τηλέφωνο για να κανονίσουμε.... ΕΡΩΤΑ!!!!! ε>
Γιαννη αμα γυρισεις τσοντα φιλε κανε μου μια κοπια..ξερεις ντυμενος μπατσινα κ τετοια..
Θα ειναι η τελετη μυησης για την Στοα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Γιαννη αμα γυρισεις τσοντα φιλε κανε μου μια κοπια..ξερεις ντυμενος μπατσινα κ τετοια..
Θα ειναι η τελετη μυησης για την Στοα.
Nικολακη αγορι μου δεν ειναι τοσο απλα θα πρεπει να περασει και απο την δοκιμασια "το κινεζικο δωματιο" με την τεχνιτη νοημοσυνη,δοκιμασια του προεδρου.
Φίλοι... Την σχέση που έχουμε εμείς εδώ στην Αθήνα με μερικά άτομα, δεν την έχετε εσείς στην στοά του msn σας!!
Άλλωστε η πραγματική φιλία δεν χωρίζεται από καμία απόσταση και από καμία παρεξήγηση...
Γιατί όταν θέλεις να είσαι φίλος με κάποιον δεν τον αποτελειώνεις με αδικίες και άκυρες υπογραφές... Κάνεις διάλογο..
Και εμείς εδώ το έχουμε με κάποια άτομα από το club..
Ευπρόσδεκτοι και εσείς να μπείτε στην παρέα μας χωρίς δοκιμασίες, Στοές και msn..
Απλά και όμορφα..
Γνήσια και αληθινά..
Ούτε παρεξηγήσεις ούτε τίποτα...
Απλά φίλοι που δεν ξεχνούν ποτέ ποιος είναι στο κινητό του, όσος καιρός και αν περάσει..
Απλά ένα καφέ όταν και όποτε χρειαστεί...
Ούτε θέματα, ούτε υπερβολές, ούτε δημόσιους εξεφτιλισμούς, ούτε άκαιρες και εντελώς άτοπες υπογραφές, ούτε τίποτα...
Και αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω ας μπει στο βιογραφικό μας, όχι όμως να μας περνάνε από την πυρά χωρίς να έχει υπάρξει έγκλημα και να έχουν και απαίτηση να το αποδεχτούμε....
Λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!
Απλά φίλοι που περνάνε λίγες ώρες παρέα όποτε και όταν μπορούν...
Αυτό επιθυμώ από τους ανθρώπους που έχω απέναντί μου τουλάχιστον εδώ μέσα.. Λίγη ανθρωπιά αναζητώ που λείπει τώρα τελευταία από τους ανθρώπους γενικά..
Πάντα φιλικά και πάντα με το χαμόγελο που ποτέ δεν έφυγε από τα χείλη μου για όλους και για όλα, καθώς είμαι όπως ακριβώς με γνωρίσατε Και δεν θα αλλάξω για κανένα Ποτέ!!!
Ειχαμε πει καποια πραγματα στο τηλεφωνο αλλα ας τα παρουμε ενα-ενα ξανα..η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως.
Παράθεση:
Φίλοι... Την σχέση που έχουμε εμείς εδώ στην Αθήνα με μερικά άτομα, δεν την έχετε εσείς στην στοά του msn σας!!
Κανεις δεν ειπε οτι μια επαφη στο msn μπορει να αντικαταστησει την ανθρωπινη επαφη.Κ με οσους το επιδιωξαν κ θελησαν πραγματικα να γνωριστουμε απο κοντα εγινε.Παραδειγμα ο ικαρος που ηρθε απο Πυλο κ τα ειπαμε απο κοντα.
Παράθεση:
Άλλωστε η πραγματική φιλία δεν χωρίζεται από καμία απόσταση και από καμία παρεξήγηση...
Σωστο αυτο εδω ο αλλος διενυσε 1000χλμ για να πιει ενα καφε..
Παράθεση:
Γιατί όταν θέλεις να είσαι φίλος με κάποιον δεν τον αποτελειώνεις με αδικίες και άκυρες υπογραφές... Κάνεις διάλογο..
Κανεις δε σε αποτελειωσε.Μονος σου παρεξηγηθηκες κ τα εβαλες με ολους ειτε ειχες δικιο ειτε αδικο.Να σου θυμισω ποσες φορες σε καλεσα στο κινητο για να λυθει το θεμα αλλα εκανες την παπια.
Παράθεση:
Και εμείς εδώ το έχουμε με κάποια άτομα από το club..
Ευπρόσδεκτοι και εσείς να μπείτε στην παρέα μας χωρίς δοκιμασίες, Στοές και msn..
Το ιδιο συμβαινει κ με την παρεα στη Θεσσαλονικη.Κανενας δε θα σου πει οχι για κανεναν λογο..Εχει να κανει με τον ανθρωπο αυτο κ οχι με το μερος.
Παράθεση:
Απλά φίλοι που δεν ξεχνούν ποτέ ποιος είναι στο κινητό του, όσος καιρός και αν περάσει..
Απαραιτητο ειναι να βλεπεις το κινητο σου ομως κ οταν σε παιρνει καποιος για να σε βοηθησει να απαντας κ οχι να κανεις σεναρια στο κεφαλι σου.Ασε που διεγραψες τα κινητα μας για δικους σου λογους οποτε δυσκολο να μας παρεις τηλεφωνο.
Παράθεση:
Ούτε θέματα, ούτε υπερβολές, ούτε δημόσιους εξεφτιλισμούς, ούτε άκαιρες και εντελώς άτοπες υπογραφές, ούτε τίποτα...
Και αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω ας μπει στο βιογραφικό μας, όχι όμως να μας περνάνε από την πυρά χωρίς να έχει υπάρξει έγκλημα και να έχουν και απαίτηση να το αποδεχτούμε....
Το θεμα το δημιουργησες μονος σου αποκλειστικα κ δεν ζητησες ποτε μια δευτερη γνωμη.Οταν εισαι αδιαλλακτος στην αποψη σου πρεπει να μαθεις να την στηριζεις κ να δεχεσαι κ τις συνεπειες της.Οχι να γυρνας μετα κ να το ριχνεις αλλου το μπαλακι.Οσο για την υπογραφη ειναι κατι το οποιο εχει γενικο αποδεκτη τον κατα καιρους ηλιθιο που χαλαει την παρεα του κλαμπ κ οχι εσενα..μην μυγιαζεσαι..στα ειπα κ απο το τηλ.
Παράθεση:
Λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!
Αρχισες να το πιανεις το νοημα σιγα-σιγα..μετα απο 1 χρονο βεβαια εδω μεσα..καλλιο αργα..
Παράθεση:
Αυτό επιθυμώ από τους ανθρώπους που έχω απέναντί μου τουλάχιστον εδώ μέσα.. Λίγη ανθρωπιά αναζητώ που λείπει τώρα τελευταία από τους ανθρώπους γενικά..
Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι παρε-δωσε.Για να μπορεσεις να βρεις ανθρωπια κ κατανοηση πρεπει πρωτα να μπορεις να κατανοησεις τον αλλο κ οχι να τον σταυρωνεις κανωντας δικα σου σεναρια.
Κ επειδη εν τελει το κουρασαμε το θεμα.κανεις δεν εχει κατι μαζι σου.Σταματα να βλεπεις εχθρους κ οραματα γυρω σου.
Αν κ η συμπεριφορα σου δεν ειναι κ οτι καλυτερο σε στιγμες πιεσης προσπαθησαν πολλοι να σε καταλαβουν.Δωσε ομως βαση σε οσα λεμε γιατι για να μπορεσεις να λαβεις αυτα που ζητας πρεπει να εισαι ανοιχτος κ διαλλακτικος.
Ωριμοτητα..
Παντα με το χαμογελο στα χειλη οπως λες κ συ..
Για οτι αλλο θελεις πμ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Ειχαμε πει καποια πραγματα στο τηλεφωνο αλλα ας τα παρουμε ενα-ενα ξανα..η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως.
Κανεις δεν ειπε οτι μια επαφη στο msn μπορει να αντικαταστησει την ανθρωπινη επαφη.Κ με οσους το επιδιωξαν κ θελησαν πραγματικα να γνωριστουμε απο κοντα εγινε.Παραδειγμα ο ικαρος που ηρθε απο Πυλο κ τα ειπαμε απο κοντα.
Σωστο αυτο εδω ο αλλος διενυσε 1000χλμ για να πιει ενα καφε..
Κανεις δε σε αποτελειωσε.Μονος σου παρεξηγηθηκες κ τα εβαλες με ολους ειτε ειχες δικιο ειτε αδικο.Να σου θυμισω ποσες φορες σε καλεσα στο κινητο για να λυθει το θεμα αλλα εκανες την παπια.
Το ιδιο συμβαινει κ με την παρεα στη Θεσσαλονικη.Κανενας δε θα σου πει οχι για κανεναν λογο..Εχει να κανει με τον ανθρωπο αυτο κ οχι με το μερος.
Απαραιτητο ειναι να βλεπεις το κινητο σου ομως κ οταν σε παιρνει καποιος για να σε βοηθησει να απαντας κ οχι να κανεις σεναρια στο κεφαλι σου.Ασε που διεγραψες τα κινητα μας για δικους σου λογους οποτε δυσκολο να μας παρεις τηλεφωνο.
Το θεμα το δημιουργησες μονος σου αποκλειστικα κ δεν ζητησες ποτε μια δευτερη γνωμη.Οταν εισαι αδιαλλακτος στην αποψη σου πρεπει να μαθεις να την στηριζεις κ να δεχεσαι κ τις συνεπειες της.Οχι να γυρνας μετα κ να το ριχνεις αλλου το μπαλακι.Οσο για την υπογραφη ειναι κατι το οποιο εχει γενικο αποδεκτη τον κατα καιρους ηλιθιο που χαλαει την παρεα του κλαμπ κ οχι εσενα..μην μυγιαζεσαι..στα ειπα κ απο το τηλ.
Αρχισες να το πιανεις το νοημα σιγα-σιγα..μετα απο 1 χρονο βεβαια εδω μεσα..καλλιο αργα..
Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι παρε-δωσε.Για να μπορεσεις να βρεις ανθρωπια κ κατανοηση πρεπει πρωτα να μπορεις να κατανοησεις τον αλλο κ οχι να τον σταυρωνεις κανωντας δικα σου σεναρια.
Κ επειδη εν τελει το κουρασαμε το θεμα.κανεις δεν εχει κατι μαζι σου.Σταματα να βλεπεις εχθρους κ οραματα γυρω σου.
Αν κ η συμπεριφορα σου δεν ειναι κ οτι καλυτερο σε στιγμες πιεσης προσπαθησαν πολλοι να σε καταλαβουν.Δωσε ομως βαση σε οσα λεμε γιατι για να μπορεσεις να λαβεις αυτα που ζητας πρεπει να εισαι ανοιχτος κ διαλλακτικος.
Ωριμοτητα..
Παντα με το χαμογελο στα χειλη οπως λες κ συ..
Για οτι αλλο θελεις πμ.
αυτο ακριβως.....
ρεεε, μη μου χαλατε το θεμα με ανουσιες διενεξεις... :p
ειδα κι εγω 8 απαντησεις και νομιζα οτι θα λεγατε κατι για αυτο που εβαλα...φτου σας...
χαχαχα
εχω χασει επεισοδια μου φαινεται...