Φίλε Παντελή... Να τον χαίρεσε το Διάδοχο και να είναι καλορίζικος και δυνατός...
θα ξαναθυμηθείτε το νόημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH... :D:D:D:D:D
Printable View
Φίλε Παντελή... Να τον χαίρεσε το Διάδοχο και να είναι καλορίζικος και δυνατός...
θα ξαναθυμηθείτε το νόημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH... :D:D:D:D:D
παντελη για δευτερη φορα χαζομπαμπας????να ναι γερος και δυνατος φιλε μου!!!!.....να τον χαιρεσαι!!!!!
Ξαδερφε να σου ζησει γερός σαν και σενα και να τον χαιρεσαι!!!!
Παντελή να σου ζήσει ο γιός (από ότι κατάλαβα) και με το που περπατήσει, ξέρεις εσύ, αγωνιστική στολή και κάθε ΣΚ στα καρτ!!! :)
Να σου ζησει ο Παιδαρος!!!!Το βλεπω το μωρο απο τωρα να το βαζεις στο Abarth και να το πηγαινεις σε καποιες ειδικες διαδρομες που ειδα εκει στον Βολο και μετα το μωρο να μην θελει να κατεβει απο το αμαξι!!!!!
Να σας ζησει!!!!
Χαζοπατέρα να σου ζήσει ρε! Να ναι γερός και αυτός και εσείς να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!
Συγχαρητήρια!!!!
Αντε μπραβο ρε χαζομπαμπα!! Να σας ζησει!! Να ειναι γερος, καλοτυχος και να τον δειτε οπως επιθυμειτε. Και οσον αφορα την νυχτερινη ζωη που λεει ο Γιωργος, μια ιδεα ειναι. Δεν θα καταλαβετε πως θα περασει....
Πολλα χαιρετισματα και φιλια στην κορακλα σου, αλλα και στην ευτυχισμενη, δευτερη φορα μαμα!!
να σου ζησει μεγαλε. (εγω ποτε θα γινω μπαμπας? :( )
χαχαχα τι να κανουμε φιλε περνανε τα χρονια να δουμε ποτε θα βαλω μυαλο να παντρευτω και εγω καποια στιγμη