ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ STILOCLUB
Ημέρα συνάντησης ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στης 19:00 στο parkingτου Olympico
http://img4.imageshack.us/img4/5550/10388547.jpg
Θα παρακαλέσω να παραβρεθούν όλοι οι υπεύθυνοι του STILOCLUB
Όπως επίσης να δώσετε όλοι το παρόν για να μην έχουμε προβλήματα του τύπου επιθέσεις μετά των αποφάσεων.
Το πιο σοβαρό θέμα που θα συζητηθεί είναι να δούμε ποιος μπορεί να αναλάβει την οργάνωση του clubτόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη
Το δεύτερο αλλά εξίσου ίδιας βαθμίδας σοβαρότητας το τι θα γίνει με το eventτου NHACγιατί πρέπει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου να δώσουμε ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και τα ΧΡΗΜΑΤΑ των συμμετοχών να θυμίσω βέβαια ότι κάθε 3 συμμέτοχες επιβάλετε 1 ΒΟΗΘΟΣ!
Επειδή ίσως κάποιοι καλοθελητές που δεν ήθελαν να αναλάβουν την Θεσσαλονίκη θα πουν ότι τα παράτησα και έφυγα όπου σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι θα τελειώσω αυτό που ξεκίνησα με το NHACέτσι θέλω όσοι πραγματικά θέλουν να συμμετάσχουν στο eventνα επικοινωνήσουν μαζί μου αυτές τις μέρες στο 6938000361 για να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους και να μου δώσουν τα χρήματα της συμμετοχής για να τα παραδώσω στο ταμείο του NHACαυτό πρέπει να γίνει ως της 28 Σεπτεμβρίου γιατί στης 30 είναι η συνάντηση όπου θα γίνει το οργανόγραμμα του event.
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ STILOCLUB
1. Verone
2. Ngtech
3.
4.
5.
1. Verone
2. Ngtech
3. Stile
4.
Νομίζω όμως ότι εκεί που έχεις βάλει Μπάμπη θα συμπέσουμε με κάποιο άλλο club που έχει τις Τετάρτες το οποίο είναι αντίπαλο του δικού μας..
Κοίταξε το γιατί είναι ακριβώς το ίδιο σημείο συνάντησης, ακριβώς την μέρα που μαζεύονται εκείνοι μα μια ώρα πιο μπροστά θα πάμε εμείς. Όπως και να έχει εγώ είμαι μέσα!!
Δυστυχώς έχω κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και δεν θα μπορέσω να δώσω το παρών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
1. Verone
2. Ngtech
3. Stile
4.
Νομίζω όμως ότι εκεί που έχεις βάλει Μπάμπη θα συμπέσουμε με κάποιο άλλο club που έχει τις Τετάρτες το οποίο είναι αντίπαλο του δικού μας..
Κοίταξε το γιατί είναι ακριβώς το ίδιο σημείο συνάντησης, ακριβώς την μέρα που μαζεύονται εκείνοι μα μια ώρα πιο μπροστά θα πάμε εμείς. Όπως και να έχει εγώ είμαι μέσα!!
Δεν υφίσταστε κάποιο ανταγωνιστικό η αντίπαλο club που ζούμε;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Δυστυχώς έχω κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και δεν θα μπορέσω να δώσω το παρών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Οκ Θοδωρή σίγουρα η οικογένεια είναι πάνω από όλα αλλά αν μπορέσεις να έρθεις θα ήταν σημαντικό σαν side admin που είσαι.
Μπαμπη εαν ειμαστε καλα και εγω μεσα!
1. Verone
2. Ngtech
3. Stile
4. Soul Gainnis
5.
1. Verone
2. Ngtech
3. Stile