Νέο σοκ στον τομέα των ασφαλειών
«Λουκέτο» σε πέντε ασφαλιστικές εταιρίες βάζει με απόφασή της η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης. Και οι 5 εταιρείες εκτιμάται ότι απασχολούν 690 άτομα.
Πρόκειται για τις Aspis - Ασφάλειες Ζωής και Γενικών Ασφαλειών, General Union, General Trust και την εταιρία «Σκούρτης».
Όσον αφορά την Aspis- Ασφάλειες Ζωής, όλα τα χρήματα που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι έχει εξασφαλιστεί ότι δε θα χαθούν, ενώ όσον αφορά τα συμβόλαια έχει ήδη ορισθεί επόπτης προκειμένου μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, να μεταβιβαστούν σε άλλη ασφαλιστική εταιρία.
Τέλος, όσον αφορά στις γενικές ασφαλίσεις (κυρίως αυτοκινήτων), οι ασφαλισμένοι θα καλυφθούν για τον επόμενο μήνα από το Επικουρικό Κεφάλαιο, έως ότου βρουν άλλη εταιρία.
πηγη:skai.gr
Απάντηση: Νέο σοκ στον τομέα των ασφαλειών
Ωπα!!! Εγω τι κανω τωρα??
Εχω General Union και η ανανεωση του 6μηνου εγινε πριν 10 μερες....
Τα χανω τα 200€???
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mixalis
Ωπα!!! Εγω τι κανω τωρα??
Εχω General Union και η ανανεωση του 6μηνου εγινε πριν 10 μερες....
Τα χανω τα 200€???
μου φαίνεται Μιχάλη δυστυχώς το χάνεις και μέσα σε ένα μήνα να έχεις κάνει αλλού.
χανεις τα λεφτα και μεσα σε ενα μηνα πρεπει να βρεις αλλη ασφαλιστικη περαστικα
Και εγω εχω Ασπις, αλλα μονο ασπιδα δεν ειχε..
σκουρτης δεν δινει η φιατ οταν το αγοραζεις?
Μου φαίνεται ναι, όταν το πήρα εγώ Σκούρτης είχα, αλλά τώρα πρέπει να τις έκοψαν.
Ασπις και general union ρε παιδια ηταν γνωστο οτι πανε για λουκετο......Τρεχα στον ασφαλιστη σου να του τα ψαλεις!που σου εδωσε πριν 10 μερες με την GENERAL...
πας στα σιγουρα στον γερμανο,victoria, και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
ολες αυτες οι λεγομενες φθηνες ασφαλειες παντα κρυβουν κινδυνους απο πισω
egw eixa aspis kai me pire o asfalistis mou kai tin ekana victoria kai tha plirwsw 15 eurw parapanw mono