Κυριακή, 10/4, συνάντηση για καφεδάκι και πολλή συζήτηση...
Μουδιάσαμε μετά το ΜΕΓΑ-meeting και την τονοτική που πήγε να μας κάνει ο Γρηγόρης... Τι λέτε? Θα βρεθούμε την Κυριακή για ένα καφεδάκι? Έχουμε να συζητήσουμε και το θέμα των μπρελόκ...
Ας πέσουν προτάσεις. Το κλασσικό είναι στο Les Amies στο Carrefour. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση (όχι πως δεν είναι καλά εκεί, αλλά για το κάτι το διαφορετικό), καλά είναι να την ακούσουμε. Καλοκαιριάζει κιόλας, και σιγά σιγά θα μαζευόμαστε για τις φραπεδιές μας στον ήλιο (ως κλασσικοί Ελληνάρες!)...
Νίκο είμαι καινούργιος και θέλω να γίνω μέλος στο club!Υπάρχει standard ώρα που βρήσκεστε;
Α!!!Και κάτι σημαντικό που ξέχασα!Τα λεφτά για την εγγραφή σε ποιόν τα δίνω;Και μην αρχήσετε όλοι "σε μένα" και "σε μένα" γιατί έτσι ξέρω κι εγώ!!!
Θα πρότεινα κατά τις 8:00 το απόγευμα.
Στέργιο standard ώρες δεν έχουμε στις συναντήσεις μας. Αν αποφασιστεί κάτι συνεννοούμαστε και μέσω SMS.
Όσο για τα χρήματα για την εγγραφή θα τα δώσεις στον Karateka (Γιάννη).
Mέσα και εγώ, αλλά μετά τις 7 το απόγευμα ή κατά τις 12 το μεσημεράκι.
Δεν το κάνουμε κατά τις 7?
7:00-7:30 μμ. Καλά είναι! Ότι θέλετε!
Μέσα κι εγώ για 7:00. Στο ίδιο μέρος?
Στέργιο, τα 40€ τα δίνεις στον Γιάννη. Τα υπόλοιπα 500€ (χαρτόσημα, παράβολα, φωτοτυπίες, άδειες, πρωτοκολήσεις κλπ) σε εμένα... :D
Re: Κυριακή, 10/4, συνάντηση για καφεδάκι και πολλή συζήτηση
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Μέσα κι εγώ για 7:00. Στο ίδιο μέρος?
Τα υπόλοιπα 500€ (χαρτόσημα, παράβολα, φωτοτυπίες, άδειες, πρωτοκολήσεις κλπ) σε εμένα... :D
Μετάφραση:χαρτόσημα=αγωνιστικό καζανάκι,παράβολα=βαρελάκι,φωτοτυπίες=χταπόδι,άδει ες=νιτρμπουκάλα,πρωτοκολλήσεις=νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο!(δεν ξέρω αν τα έχεις όλα αυτά αλλά αν δεν τα έχει αυτά θα βγάλεις άλλα!Γράφει πουθενά μαγαζί με είδη πρικός!!!!!!! :lol:
Re: Κυριακή, 10/4, συνάντηση για καφεδάκι και πολλή συζήτηση
7 Με βολεύει και μένα.Στέργιο τα 500 τα θέλει ο Νίκος γιατί ξεχρεώνει ακόμη την άδεια για το ταξί :117 :117 :117 :117 :117