ΤΕΣΤ Fiat Coupe 20V Turbo Plus
Όταν ήταν να πάρω αυτοκίνητο πρίν ένα χρόνο ήμουν μεταξύ του Stilo και του Coupe που παρουσιάζεται παρακάτω αλλά μεταχειρισμένο!Το αυτοκίνητο είναι σκέτη τρέλλα και σκέφτομαι μήπως έκανα μαλακία στην επιλογή μου τώρα που το βλέπω!!!
Δείτε και θαυμάστε ένα απ'τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχει βγάλει ποτέ η FIAT...
http://www.autotriti.gr/ams/_magazin.../FiatCoupe.asp
Απ'το άρθρο μου έμειναν κάποια λόγια που νομίζω οτι τα λένε όλα :
Ο εκπληκτικός σε άκουσμα, απόδοση, ισχύ και ροπή πεντακύλινδρος κινητήρας του Fiat Coupe, ίσως να είναι και ο καλύτερος υπερτροφοδοτούμενος των τελευταίων χρόνων. Τί κρίμα που η Fiat δεν μπορούσε να καλύψει προδιαγραφές ρύπων...
"Η Ferrari των φτωχών" το είχε αποκαλέσει το Auto Motor und Sport, όταν είχε παρουσιαστεί!
Κρίμα πάντως, που η Fiat δεν μπόρεσε να προσαρμόσει αυτόν τον κινητήρα στις νέες προδιαγραφές και συνεχίσει να ζει στα νεότερα μοντέλα της εταιρίας.
Λέμε τώρα... Stilo 2.0lt. 225hp... Όνειρα τρελλά!
Και καλά δεν μπορούσε να το προσαρμόσει.....
Δεν λένε καλύτερα οτι η GTV πούλαγε το 1/10 απο τα coupe και το κόψανε γιατί απο την GTV είχαν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους....
Αυτές τις μαλακίες να μήν έκανε η FIAT θα ήταν σαφώς πιό κερδοφόρα και θα έκανε τους πελάτες της σαφώς πιο ευτυχισμένους.....
Εγω παντως οποτε βλεπω εαν coupe στο δρομο ειμαι στι τσακ να παρω ενα φιλο τηλεφωνο που θελει να δωσει το δικο του λογω κοστους (αδειες, βενζινες κλπ) - ασε που δουλευει στη FIAT και το αμαξι ειναι κουκλα - και να του δοσω το Stilo και να παρω αυτο. Μετα απο τοσα χρονια και ακομη οταν το βλεπεις σε παρασυρει!!!
Δεν ξερω Θαναση. Το αν εκανες μαλακια η οχι ποτε δεν θα το μαθεις (οπως κι εγω) εκτος και αν εισαι διαθετιμενος να δωσεις το Stilo σου!!!
Re: ΤΕΣΤ Fiat Coupe 20V Turbo Plus
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
Και καλά δεν μπορούσε να το προσαρμόσει.....
Δεν λένε καλύτερα οτι η GTV πούλαγε το 1/10 απο τα coupe και το κόψανε γιατί απο την GTV είχαν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους....
Αυτές τις μαλακίες να μήν έκανε η FIAT θα ήταν σαφώς πιό κερδοφόρα και θα έκανε τους πελάτες της σαφώς πιο ευτυχισμένους.....
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο Mike..
Re: ΤΕΣΤ Fiat Coupe 20V Turbo Plus
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Δεν ήταν οι ρύποι που ανάγκασαν το Coupe να κάτσει στον πάγκο αλλά η πολιτική της εταιρίας που θέλει την Alfa κατασκευάστρια των sport αυτοκινήτων. Άραγε γιατί δεν χρησιμοποίεισαι η Alfa τον κινητήρα του Coupe ?