Παρνασσό - Αράχωβα
Η τοποθεσία για την 6η Πανελληνια Συνάντηση για το 2010!
Παρακαλώ μεχρι της 15/11/2009 να έχετε ψηφίσει και εαν είναι δυνατό να έχετε ψηφήσει οσοι είναι σιγουροι ή υπάρχει παρα πολυ μεγαλη περιπτωση να ερθεται!
Printable View
Παρνασσό - Αράχωβα
Η τοποθεσία για την 6η Πανελληνια Συνάντηση για το 2010!
Παρακαλώ μεχρι της 15/11/2009 να έχετε ψηφίσει και εαν είναι δυνατό να έχετε ψηφήσει οσοι είναι σιγουροι ή υπάρχει παρα πολυ μεγαλη περιπτωση να ερθεται!
Μιας και ειναι το τριημερο της Καθαρας Δευτερας ψηφιζω για 12-13-14/02/2010.
παιδια εγω μολις ψηφισα 19-20-21/02/2010...ποιο πριν δεν με βολευει σχεδον καμια ημερομηνια.......
Πότε είναι Καθαρά Δευτέρα?
12-13-14 νομιζω
Καθαρά Δευτέρα είναι 15 Φεβρουαρίου...
μολις καταλήξετε σε ημερομηνία θα σας πω αν έρθω κι εγω.ελπίζω να τα καταφέρω
βρε παιδια εγω δε καταλαβαινω γιατι ολη αυτη η κατασταση
και γιατι να παμε τον Φεβρουαριο πανεληνια που για τους περισοτερους ειναι ο ασθενεστερος οικονομικα μηνας
και λεω η' να παμε μετα το Πασχα που θα παρουμε το δωρο
η' μετα την Πρωτοχρονια που παλι θα εχουνε και κανα φραγκο και
γιατι να ειμαστε το τελευταιο club που θα κοψει πητα και οχι οπως ολος ο κοσμος .
μετα στο μερος που μπορει να παμε πιστευω οτι αν παμε 15-16-17 Ιανουαριου η' και ακομη καλητερα 22-23-24 Ιανουαριου μπορει να πεσουμε και στις Αλκυονιδες μερες και να εχουμε το ποιο ομορφο αποτελεσμα.
πως γιναιτε να θελουμε να ερθουνε ολα τα παιδια που μπορουνε οταν
απο οικονομικης αποψης 50% λογο ημερομηνιων δεν μπορει .
παρακαλω απο τους υπευθηνους να βαλουνε στη ψηφοφορια και τις ημερομηνιες που ανεφερα γιατι πολυ απλα τις ετοιολογησα και πιστευω οτι καληπτουνε καποια ατομα καθως και εμενα .
+100000
Παντελή συμφωνώ αλλά δεν ξέρω πως προσθέτουμε ημερομηνίες (επιλογές) στα poll...
Αν κάποιος ξέρει ας το κάνει.