Απάντηση: R32 Turbo Vs ολων
Αυτό πρέπει να ήταν πρώτη αντί τρίτης...
Πονάει μάλλον.
Το ίδιο έπαθε ένας φέτος στις Σέρρες στο Celica European Meeting. Πήγε να αλλάξει σε 3η και έβαλε 1η. Και άλλαξε το μισό αμάξι τελικά...
ρε παιδια το αμαξι ειναι φτιαγμενο 550 αλογα τι τερας αξιοπηστιας...λογικο ειναι να παθει κατι τετοιο τα μαμα ειναι τερατα ναι δε παθαινουν τιποτα μη τα ισοπεδονουμε κ οοολα...ενα ιταλικο δηλαδη 550 αλογα δε θα παθαινε τιποτα?ενω τοσα παιδια εχουν τοσα προβληματα απο τα stilo γιατι να κοροιδευουμε τις αλλες μαρκες?φιλικα παντα..100 video μπορω να ανεβασω κ εγω με ιταλικα που σκανε μηχανες η σπανε σαζμαν...
ποια ειναι τερατα lakis???
τα φαουβε??? αυτα τα golf4 με πατωμα που προερχεται απο golf2?
αυτα που πεφτει το τζαμι του οδηγου???
αλλος εχει το ονομα μου φαινεται (ιταλος) και αλλος την χαρη (φαουβε)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
ποια ειναι τερατα lakis???
τα φαουβε??? αυτα τα golf4 με πατωμα που προερχεται απο golf2?
αυτα που πεφτει το τζαμι του οδηγου???
αλλος εχει το ονομα μου φαινεται (ιταλος) και αλλος την χαρη (φαουβε)
ενω στα stilo θες να πεις οτι ειναι ολα οκ ε?η γενικα στα fiat...κ τα wv ειναι σαραβαλα?αν εχετε ρε παιδια τοσο απολητοι κ τοσο πορομενοι με fiat δε μπορω να μιλησω παω πασο..εγω προσοπικα δε θα επερνα αλλο αυτοκινητο εκτος ιταλικου γιατι ειμαι λατρης των ιταλικων αλλα οχι οτι ειναι τα καλητερα ενω τα αλλα ειναι μαπες..τη λεξη τερατα δεν επιασες την εννοια καλα..εννοω οτιδε γινετε να μιλησουμε για ενα αμαξι που σπαει σασμαν κ ειναι 550 αλογα οτι δεν ειναι αξιοπιστο..λογικο να μην ειναι κ να παθει οποιαδηποτε ζημια...
εγω ειμαι κολλημενος με fiat???
το bravo ηταν σχεδον λυση "αναγκης" επειδη ειχε αυτα που ηθελα (τουρμπο, τιμη, εξοπλισμο, εμφανιση)...αν τα εβρισκα ολα αυτα σε Ιαπωνικο (ολα τα βρισκω εκτος απο το τουρμπο) να εισαι σιγουρος οτι τωρα θα ειχα ιαπωνικο...
ναι, η vw για εμενα ειναι μια εταιρεια που εκανε φοβερο ονομα κυριως λογω μαρκετινγκ και οχι λογω ανωτεροτητας των αυτοκινητων της...
σου ξαναλεω, το golf 4, το πρωτο octavia, το πρωτο Α3, βασιζονται στο πατωμα του golf2 του 1984, με τις αναλογες βελτιωσεις φυσικα. δεν μπηκαν στον κοπο να εξελιξουν καινουριο πατωμα, γιαυτο και ολα ειχαν ημιακαμπτο αξονα (οπως το golf2) τη στιγμη που ΟΛΑ τα ιαπωνικα της δεκαετιας του 90 ειχαν ανεξαρτητη αναρτηση...
και τωρα που ολοι το γυρισαν στον ημιακαμπτο για οικονομια, εμφανιζεται το golf σαν "πρωτοπορος" επειδη εχει ανεξαρτητη αναρτηση, και τα περιοδικα (που τα παιρνουν χοντρα απο την vw) το πλασαρουν σαν πρωτοπορο...
εχεις δει ποτε συγκριτικο στο οποιο να κερδιζει μοντελο που δεν λαμβανει μερος??? αν ψαξεις στους 4τροχους θα το δεις και αυτο, με νικητη φυσικα το golf που δεν συμμετειχε στο τεστ...
δεν θα μιλησω καν για auto motor sport (επιτελους εφυγε απο την ελλαδα), το οποιο ηταν απλα ενα εντυπο προπαγανδας της γερμανικης (γενικα) αυτοκινητοβιομηχανιας...
το συγκεκριμενο περιοδικο εκανε τεστ ενεργητικης ασφαλειας, σε ολες τις δοκιμες ηταν πρωτη η 159, αλλα τελικα κερδισε η bmw επειδη ειχε καλυτερη ποιοτητα και χωρους!!!!!! μετρανε τουε χωρους σε τεστ ενεργητικης ασφαλειας, ωστε να βγαλουν το γερμανικο πρωτο με το ζορι....
οποτε ναι, ειμαι προκατειλλημενος με την vw
πεστα πεστα πεστα
αρε φιλε πεστα την εβδομαδα που περασε εσπασε το OPC CORCA χρωματος μαυρο γνωστο και μη εξερετεο εδω στο Βολο καθως προσπαθουσε να φτασει ενα φιατακι uno turbo με 1,6 μοτερ οπως και το οπελ και οχι δε το εφτασε αλλα γεμισε και το δρομο λαδια .
αν δε σπαει το uno που ειναι φιατ 20ατειας και βαλε μοτερ αλλα και σασμαν και μεχρι σημερα να τημωρει κοσμο και κοσμακι
γιατι να σπαει ο γερμανος που ειναι καινουργιος και αξιοπιστος ?
ιδου φιλοι μου το ερωτημα να εισαι ιταλοφιλος η να εισαι εχθρογερμανος?
Eγώ θα συμφωνήσω με τον Δήμο...τέλος.!!!
Βέβαια αυτό το ''μάρκετινγ''είναι και η μεγάλη αιτία για το πιο αυτοκίνητο είναι πιο γνωστό,έχει καλύτερη φήμη,αλλά και μεταπώληση!
Άρα οι γερμανοί έχουν και **** τα μαρκετινγκ,ενώ οι ιταλοί γαμ...να μάρκετινγκ.
καλα παιδια οτι πειτε... εχετε δικιο..ο καθενας εχει την αποποψη του αλλα αυτοι που ειναι κολημμενοι με κατι φαινετε δε μιλαω dimo για σενα αλλα δε μπορεισ να κανεισ κουβενα αν ο αλλος ειναι κολλημενος με κατι οτι επιχειρηματα κ να του δωσεις αυτος το βιολακι του...
Φιλε μου να σου πω εγω που δεν εχω και κανα ιδιαιτερο κολλημα(λεμε τωρα) :D.Εμενα η δικη μου αποψη ειναι οτι ολα μπορουν να χαλασουν και ολα μπορουν να κρατησουν αιωνια.Ειναι μη σου τυχει,πως θα του φερθεις κλπ...Απο κει και περα δεν μπορω να ακουω περιοδικα κλπ να μιλανε οτι η 147,το stilo κλπ ειναι ζημιαρικα επειδη καηκε μια λαμπα πισω που κανει 1ευρω ενω το golf5 tsi ειναι τερας αξιοπιστιας και ας καει λαδια.
Ολα εχουν τα προβληματα τους και πανω κατω ειναι ιδια.Απο κει και περα δεν μπορω να ακουω οτι οι γερμανοι σημερα φτιαχνουν αυτοκινητα αξιοπιστα κλπ.Απλα ειναι οπως ολοι