Τρακαριζμα σε ανασφαλιστο οχημα
Το πρωτο τρακαριζμα και τι τρακαριζμα...σταθμευμενο το δικο μου σε ανηφορα εξω απο το σπιτι μου (ακινητοποιημενο εδω και μερες...) και ερχεται και παρκαρει απο πισω μου με τον κολο του ενα ''χουνται αξιεντ'' και μου φυλαει το κολο...μπαινει και ο κοτσαδορος του βαθια μεσα στο προφυλακτηρα...ο,ρε γλεντια ο μιχαλιος :yikes:
Η φαση ειναι οτι εγω το εχω ανασφαλιστο δεν αναφερα κατι τετοιο ομως σε αυτον!ειπαμε να μην φωναξουμε τροχαια και τετοια μου εδωσε λοιπον τα στοιχεια του και την ασφαλεια του και μου ειπε θα τα κανονησουν οι ασφαλιες και να μην ανησυχω.
Το ερωτημα μου:Η ασφαλεια του θα μου διορθωσει την ζημια η επιδη δεν εχω εγω ασφαλεια δεν παιζει τετοιο σεναριο και θα χοσω παλι το χερι στην τσεπι?
Απάντηση: Τρακαριζμα σε ανασφαλιστο οχημα
Περαστικά Μιχάλη. Αλλο κακό να μη σε βρει!!
Λογικά και αφου δεν ήρθε τροχαία θα πληρωθείς από την δική του ασφάλεια και δεν παίζει ρόλο που εσύ το έχεις ανασφάλιστο. Αλλά κυνήγησε το για να κάνει δήλωση γρήγορα και να έρθει πραγματογνώμονας να δει το δικό σου ώστε να μπορέσεις να το φτιάξεις.
Όταν είχα βρει έναν σε μία όπισθεν και έκανα δήλωση με πήραν τηλέφωνο από την ασφαλιστική του και μου ζητούσαν στοιχεία. Δεν ξέρω τι παίζει...
Ποιος κυκλοφορεί ανασφάλιστος σήμερα...
1. δεν το ειπες καλα .
δε σου φυλησε το **** μονο αλλα επιδει μπηκε και ο κοτσαδορος του βαθια μεσα στο προφυλακτηρα σου απλα σε το αφησε γκαστρωμενο ,
που σεμνα θα το πω σου εκανε sex καθως ηταν αρσενικο Hundai .
2. λιπαμε φιλε για τη ζημια που σου κανανε αλλα χωρις ασφαλεια το δικο σου απλα θα πληρωσεις εσυ τη ζημια και αν δε κανω λαθος ο νομος σε καποιες περιπτωσεις επιβαλει στο ανασφαληστο οχημα να πληρωσει τη ζημια και που προκληθηκε και στο αλλο οχημα (που στην ουσια προκαλεσε το ατυχημα).
δε ξερω αν παιζει τετοια περιπτωση εδω αλλα ψαξτω καλητερα και πανε κανε μια ασφαλεια σε κανα γνωστο με χτεσινη ημερομηνια αν θες να στα πληρωσουνε .
παντως φιλε περαστικα και κριμα που σε ανταμωσε τετοιο κακο.
Εχει πεσει σαββατοκυριακο στην μεση και αυριο θα γινει η αιτηση και ο πραγματονομονας!Εχω γνωστο στην ασφαλεια μου και θα βγαλω επιτοπου ασφαλεια ετσι ωστε να φτιαχτει η ζημια.Απ' οτι μου ειπαν θα μου αλλαξουν ολο τον προφυλακτηρα με καινουργιο + την βαφη.Εκτος ομως απο τον προφυλακτηρα που εσπασε...μου εσπασε και το σποιλερ...κανονικα τι σου αλλαζουν μονο προφυλακτηρα η σου βαζουν οτι ακριβως ειχες?
Εγω θελω να μου βαλουν τον Schumacher πως θα γινει ομως...απλα φανταζομαι θα ειναι και πιο ακιβως απο τον μαμα...πρεπει να τους το πω?
Αφού εσύ ήσουν σταθμευμένος,δεν έχεις πρόβλημα..κι ότι κι αν σου πουν θα είναι απλά ψαρωτικό.Μη δεχτείς να κάνετε φιλική δήλωση,όμως!
Περαστικά!
Σε λιγες ημερες ο mike με schumi edition προφυλακτηρα...:cool:
Kαταλαβαίνω λοιπόν ότι δεν υπήρξε πρόβλημα,χαίρομαι!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Kαταλαβαίνω λοιπόν ότι δεν υπήρξε πρόβλημα,χαίρομαι!!
Καλα μην φανταστεις οτι θα μου τα καλυψει ολα η ασφαλιστικη...
Ιντερσαλονικα ειναι αυτη...ειτε επαιρνα τον μαμα ειτε τον schumi...
Εκτος ομως απο αυτο λογο παλαιοτητας (μετα 3 χρονια) πληρονω ενα μερος δηλαδη 20% μονο στο ανταλλακτικο
(παιζει αναλογα την ασφαλιστικη αυτο 15%-20%).