παιδια σκεφτομαι να παω ενα ταξιδακι προς το πηλιο πριν τα χριστουγεννα:cool::cool:....εχει κανεις να μου προτεινει μεροι για διαμονη ή για το τι να δω και που να παω???
ευχαριστω
Printable View
παιδια σκεφτομαι να παω ενα ταξιδακι προς το πηλιο πριν τα χριστουγεννα:cool::cool:....εχει κανεις να μου προτεινει μεροι για διαμονη ή για το τι να δω και που να παω???
ευχαριστω
http://www.villazachos.gr/about_us.php
ενοικιαζόμενα, του έχω αποκαταστήσει ένα παλιό πέτρινο. Είναι στην Τσαγκαράδα. Αν σε ενδιαφέρει πες του ότι με ξέρεις και ζήτα του τα καινούργια με τζάκι, τζακούζι, ξύλινη στέγη και ξύλινα πατώματα. Το δίνει φθηνά από ότι ξέρω. Για μέρη που πρέπει να πας πάρε με τηλέφωνο να σου πω.
λοιπον τελικα 11-12-13-14 δεκεμβριου θα ειμαι καπου αναμεσα βολο με πηλιο....οποιος εχει ορεξη και ειναι εκει κοντα πολυ ευχαριστως να συναντηθουμε και να πιουμε κανενα καφεδακι ή κανενα κρασακι.....
ενα ωραιο σαββατοκθριακο-δευτερο περασε στο βολο και στο πηλιο.......φοτο αργοτερα......
δυστυχως δεν μπορεσαμε να βρεθουμε με τα παιδια απο τον βολο λογο οικογενειακν υποχρεωσεων τους.....δεν πειραζει την επομενη φορα
Πάρη, βάλε φωτογραφίες!! Λατρεύω πραγματικά το Πήλιο και την γύρω περιοχή...!