Απάντηση: καμενη οθονη..........
Το καλώδιο που έχει μια απλή οθόνη, μπορεί να συνδεθεί κανονικά στο laptop. Από κει και έπειτα, ίσως χρειάζεται να πατήσεις κάποιον συνδυασμό στο keyboard (συνήθως Fn+F6 ή F7 κλπ) να δώσεις εικόνα στο monitor. (το έχει πάνω στο πληκτρολόγιο αν το προσέξεις)
Τι λαπτοπ έχεις;
ενα dell inspiron.....καλουτσικο μου ειχε βγει...αλλα ξαφνικα.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Μεγάλος ebay-άκιας o Μιχάλης
Και εγώ νομίζω ότι η μοναδική λύση είναι το ebay. Ούτε να το σκεφτείς να το στείλεις για επισκευή. Θα σου στοιχίσει περισσότερο από καινούριο Laptop...
Μια μεταχειρισμένη οθόνη και με λίγο προσπάθεια μπορεί να γίνει η αντικατάσταση.
Πάρη, ποιό μοντέλο είναι ακριβώς? Dell Inspiron αλλά ποιό?
ευχαριστω και παλι πανεμορφε mod..... λοιπον το μοντελο αν δεν κανω λαθος ειναι dell inspirion 1525 model:pp29l....και κατι ακομη ποσο πιστευεται πως 8α αξιζει η παραπανω μεταχειρισμενη οθονη????
τελικα ειναι αυτη η οθονη...http://cgi.ebay.com/New-DELL-Inspiro...45f9......αλλα αξιζει?????η μηπως να δω κατι αλλο????
Μια χαρά αξίζει.... Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση...
Τσέκαρέ το ότι είναι οκ.
Και ενδεικτικά ρώτα και την DELL να δεις πόσο θα σε χρεώσει. (αν μπορείς να μάθεις)
χαιρετω την παρεα...η dell εχει μια ειδικη υπηρεσια η οποια στλενεις πισω την παλια οθονη και σου δινουνε μια αλλη σε πολυ καλη τιμη.ψαξτο λιγο φιλε παρη.
αν θελησεις παντως εχω φιλο στην θεσσαλονικη που εχει εργαστηριο για επισκευες λαπτοπ.
δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις.σου στελνω με πμ το μαιλ του.