ΠΑΟ - UEFA EUROPA LEAGUE - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!
http://img8.imageshack.us/img8/7707/dsc00853fh.jpg
Λοιπόν τι κι αν ανασταινει τους νεκρούς καμία φορα? Πάλι ο καλύτερος με διαφορά θα είναι! Εκει που μας παει και αυτά που μας δίνει ... δεν θα τα δείτε ούτε στα καλύτερα όνειρά σας! Εκτός κι αν γίνεται βάζελοι!
http://img8.imageshack.us/img8/7707/dsc00853fh.th.jpg
Απάντηση: ΠΑΟ - UEFA EUROPA LEAGUE - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!
Ενας ειναι ο Πρεσβης...
http://www.contra.gr/pressroom.html
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!
Και συνεχίζει να γράφει ιστορία ο βάζελος!!! ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!!!!!
Τα πράγματα είναι απλά...
Εγώ (36 ετών) έχω πληρώσει 2 φορές από την τσέπη μου (την μία δανείστηκα από φίλο) για να αγοράσω εισητήριο για τους 4 της Ευρώπης. Μία = καμία λένε οι αμερικάνοι, δύο είναι πολλές...
Ο Κόκκαλης έχει πληρώσει άπειρα φράγκα για να αγοράσει πρωταθλήματα made by παράγκα....:jumpy::jumpy::jumpy:
Αυτα που έχω δει εγώ με τα μάτια μου (δεν μιλάμε για ΓΟΥΈΜΠΛΕΥ, ότι δεν ζήσαμε δεν το αναφέρουμε...είμαστε και large!!!!) εσείς φίλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...ακολουθείστε τις οδηγίες ενός έμπειρου.
ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:
1. Αγοράζουμε μία κοσόλα playstation (I, II, III)
2. Aγοράζουμε το γνωστό παιχνίδι PRO (οι μπάφοι είναι προεραιτικοί)
3. Αγοράζουμε καναπέ καινούργιο αναπαυτικό (ο παλιός έχει λιώσει λόγω ΠΑΝΑΘΑΣ...)
4. Χωρίζουμε την γκόμενα για να χουμε χρόνο πολύ (και αυτή τα φτιάχνει με ΒΑΖΕΛΟ για να παέι και κανα ΜΙΛΑΝΟ)
5. Και αρχίζουμε την προσπάθεια (θέλει πολύυυυυυυυυ)
ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PRO ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ RESET KAI SAVE .....
ΕΠΙΣΗΣ....ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤE ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΘΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΑ...
ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ...
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΡΩΕΙ 7 (βλέπε θειος που έταζε τελικο και διπλό στην γιουβε)
ΣΕ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ...
ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΑ (28 ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ? ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ? ΟΡΙΣΤΕ?)
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...
ΕΓΩ ΈΧΩ ΑΠΟΚΛΕΊΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΙΝΤΕΡ, ΡΟΜΑ, ΑΡΣΕΝΑΛ, ΑΓΙΑΞ κτλ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ 4
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΕΙ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΚΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΤΟ CL (ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ) 2 ΦΟΡΕΣ
EΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ = ΦΡΑΓΚΑ) ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? Ε?
ΜΟΛΝΤΕ ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΦΕΡΕΝΤΖΒΑΡΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ:tongue1::tongue1::tongue1::tongue1::tongue1:
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΕΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
Πεστα χρυσοστομε!Εκει που εχω ταξιδεψει εγω μαζι με τον Παναθηναικο...
Πολυ πλακα ειχε!