Απάντηση: χαζή ερώτηση ή.....?
εξαρταται φιλε μου το τρακαρισμα και εσυ τι θελεις...εισαι σιγουρος οτι το πουλαει????
Την έχει φαει μπροστά σαν κολώνα μοιάζει κάπου στο κέντρο. Το ψυγειο μάσκα μετώπη κτλ μας χαιρέτησαν...αλλά σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση. Σαλόνι, ζάντα μαμά 16, πορτες πίσω μέρος και λογικά σασμαν και όλο το εσωτερικό. Πιθανολογώ πως και αρκετα μηχανικά είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάω να ρωτήσω και μόλις μάθω λεπτομέρειες θα επανέλθω.
Αξιζει φιλε κι ας ειναι και ολη η μουρη κατεστραμενη. Π.χ και 2.000,00 ευρω να το δινουνε παλι αξιζει (αν φυσικα μιλαμε να το κανεις ανταλλακτικα). Αν μπορεις κι ολας αγορασε το μονος σου.
Τελικά, την έχει φαει καλά μπροστά...οι αεροσακοι εχουν ανοιξει και οι δυο. Το αμαξι είναι μοντελο 2004 1,2 κοκκινο. Μάλλον θα το πάρω.΄
Θα ψάξω σήμερα μηχανικό να δω που θα το παω.
Οπότε αν τελικά το πάρω θα αναρτήσω σε λίγο καιρό ανταλλακτικά προς πώληση.
Το σαλόνι είναι σε κλά κατάσταση αν και πολυ βρώμικο. Ο ****ς ολόκληρος και η πλευρά του οδηγού άριστη (απο φανοποια). Αυτά για αρχή. Θα σας ενημερώσω σύντομα.
Το μοτερ ομως σε τι φαση ειναι γιατι αμα εγιναν ολα μπιλιες χανεις πολλα ανταλλακτικα που θα μπορουσες να πουλησεις μεμονωμενα.
τελικά δεν το πηρα...ήταν σε χειρότερη κατάσταση από ότι περιμενα...
400-500 € αλλα το χε τραβελι...δεν ειμαι ρατσιστης αλλα ο μηχανικος μου πε πως το χε για ξενοδοχειο....:jumpy::jumpy::jumpy::online2long::o nline2long::angel::angel::jumpy:
πρωτη φορά ακούω stilo μαμιστρώνα.... http://emoticons4u.com/crazy/126.gif