-
on line games
παιδια τωρα τελευταία βρήκα το παιχνίδι αυτο -Grepolis και ειναι απλα άπαιχτο και διαδραματίζετε στην Αρχαία Ελλάδα
με ολα τα καλα και τα παραξενα .
ειστε για έντονες συγκινήσεις ?
αν θέλετε μπει το παιχνίδι και φτιάξτε μια υπέρ δύναμη κατακτώντας τον κοσμο , αν μπορείτε .
εγω εχω φτιαξει μια πολη με το ονομα ''Ιωλκος''
-
Απάντηση: on line games
Παντελακο... Αν καποια στιγμη εχεις ορεξη κατεβασε ενα παιχνιδι που λεγετε Freelancer, ειναι της Microsoft... Παιξε το, Μαθε το... ( οτι Θες Ρωτα με)... Οταν το παιξεις και το τελειωσεις (ειμαι σιγουρος θα Κολησεις) Κατεβασε και το Patch για το Online... Και μπες στον Server Hamburg... Εκει θα βρεις εμενα με ιδιο ονομα φυσικα... Εχω κανει κατασταση εκει και με αλλους Ελληνες και οχι μονο...
Βεβαια το Παιχνιδι ειναι παλιο αλλα για καποιον σαν και μενα που μεγαλωσε με "ELITE" και με "Wing Commader Prevateer" to Freelancer ειναι η Βιβλος...
Βεβαια σε λιγο καιρο Ξεκιναει και το JumpGate Evolution οποτε θα ειμαι και εκει...
-
εγω παιδια ειμαι του rpg και τωρα παιζω το sacred 2!!!!
-
παιδια μεσο αυτης της διευθηνσης ειστε καλεσμενοι μου στο παιχνιδι .
μπειτε και δεν θα το μετανιωσετε πολυ μεγαλο κολημα
το παιχνιδι εχει απιστευτη πιεση και αγωνια οσο ανεβαιννει η μαχητικοτητα και το κερδος
http://gr.grepolis.com/invite-32756-gr1
-
οι ikaros80 & vogias μπηκανε στο παιχνιδι και μολης φτιαξουνε '' λιμανι'' στην πολη τους υποσχομε να στειλω 100 ξιφομαχους και 100 τοξοτες .
οποιος αλλος θελει μπορει να μπει στο παιχνιδι ειναι ευπροσδεκτος .
http://gr.grepolis.com/invite-32756-gr1
δεν θα το μετανιωσετε οσο ανεβενετε σε επιπεδο
και θα δειτε οτι απλα το ποιο απαραιτητο αντικειμενο ολη την ημερα ειναι το PC σου.
-
και εγω μπηκα!!!!! (karpou)
-
πολλοι συναδελφοι μου απο την δουλεια εχουν φαει εδω και μηνες κολλημα με το Icariam. ειναι δωρεαν online και εχουν κανει κατι συμμαχιες, χτισαν πολεις κλπ...
εγω παλι...κολλημενος με το warcraft εδω και 1,5 χρονο περιπου,οποτε, οτιδηποτε αλλο μου φαινεται πολυ λιγο
-
το επαιζα το ikariam αλλα νταξη δεν τρελαθηκα!το warcraft ειναι κορηφη ρε καμια σχεση με αυτα:P
-
karpoutzidid το εκανα γτ το ειχα στο αλλο και δεν μπορουσα να βαλω το ιδειο!οι υπολιποι ειναι με τα δικα τους ονοματα???